Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/12/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/12/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά και κληρονομικά θέματα της οικογένειας αλλά ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι για να συναντήσετε την οικογένειά σας ή για επαγγελματικούς λόγους.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια σήμερα σε οφειλές ή οικονομικά θέματα και θα καταφέρετε να βελτιώσετε κάποιες δυσκολίες στην επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα λειτουργήσετε θετικά με σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τις επαφές με το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετές εντάσεις ώστε να συμφωνήσετε για οικονομικά θέματα. Κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με κάποια τακτοποίηση στην καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα ή συμφωνία με συνεργάτες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο σε μια θετική θέση για εσάς και τη δημιουργικότητά σας και θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε εντάσεις που αντιμετωπίζετε με συνεργάτες αλλά και κάποιες συμφωνίες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο  και μπορεί να έχετε κάποια ένταση σήμερα σε θέματα με την οικογένειά σας και  για κάποιους στόχους σας οικονομικούς ωστόσο θα καταφέρετε να κάνετε τακτοποιήσεις και να χειριστείτε καλά την καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στην επικοινωνία με το περιβάλλον σας ,με τα αδέλφια σας αλλά και με το φιλικό σας περιβάλλον ωστόσο αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/12/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και ίσως κάνετε καλύτερη διαχείριση σε επαγγελματικές εντάσεις αλλά ίσως να πρέπει να διεκδικήσετε και για κάποια οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια σε κάποια επαγγελματική συμφωνία με το εξωτερικό ή με ένα ταξίδι ωστόσο θα πρέπει να περιμένετε για μια απόφαση ενός ατόμου που θέλετε να συνεργαστείτε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να σκεφτείτε θέματα οικογενειακά αλλά και οικονομικά .

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφή με φίλους αλλά επίσης θα έχετε και βοήθεια ώστε να πετύχετε μια επαγγελματική συνεργασία.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με εύνοια θέματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις  ώστε να καταφέρετε να έχετε χρόνο και για τα φιλικά σας πρόσωπα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv