Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/08/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/08/2022), η Σελήνη  σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και  τους άλλους σήμερα , τις συνεργασίες σας και θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε κάποιες εντάσεις που αντιμετωπίσατε αλλά και οικονομικά θέματα της εργασίας σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 6ο σας οίκο και θα θελήσετε σήμερα να ασχοληθείτε με τις εργασιακές σας σχέσεις και να βελτιώσετε κάποιες εντάσεις που μπορεί να είχατε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας σήμερα και τα επαγγελματικά σας και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά αλλά και νομικά ή θέματα με το εξωτερικό και θα έχετε μια προσωπική εξέλιξη.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 4ο σας οίκο και ίσως μετά από εντάσεις σε οικογενειακά θέματα ή οικονομικά του σπιτιού θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη και να νιώσετε πιο ήρεμοι ψυχολογικά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 3ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε με σχέσεις και επικοινωνίες σήμερα κι ίσως καταφέρετε μετά από ανατροπές να βρείτε μια νέα εργασία.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 2ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα ή κάποια έξοδα που είχατε για τρίτους ωστόσο σήμερα με τη βοήθεια κάποιου προσώπου θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε μέσα στην καθημερινότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια και να έχετε μια σημαντική εξέλιξη με το εξωτερικό.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/08/2022), Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια και να έχετε μια σημαντική εξέλιξη με το εξωτερικό.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με κάποιες ομάδες ή φιλικά σας πρόσωπα που μπορεί να είχατε να δείτε αρκετό καιρό κι ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια συνάντηση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές σχέσεις και επαφές και ίσως καταφέρετε να σταθεροποιήσετε οικονομικά και συμφωνίες μετά από αρκετές εντάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε ίσως επαφές με το εξωτερικό και ίσως κάποιες συνεργασίες που θέλετε να κάνετε και θα μπορέσετε να τις σταθεροποιήσετε μετά από κάποιες διαφωνίες.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε σήμερα να σταθεροποιήσετε οικονομικά  που σας είχαν αγχώσει αρκετά και να εξελίξετε θέματα σπιτιού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.