Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2021), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας σήμερα ωστόσο μπορεί να μην έχετε αρκετή διάθεση…Η Σελήνη στις 10:55 θα περάσει στο Ζυγό και θα μπορέσετε να κάνετε κινήσεις ώστε να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και ίσως ήδη να έχετε πάρει ικανοποίηση από τη βοήθεια κάποιου σημαντικού προσώπου.. Από τις 10:55 και μετά  η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 6ο σας οίκο και θα είστε πιο ισορροπημένοι στην επικοινωνία σας με συνεργάτες αλλά και με κάποιο άτομο που ίσως σας πιέζει στον τομέα της εργασίας σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 4ο σας οίκο και ίσως ήδη να νιώθετε ικανοποίηση από κάποια τακτοποίηση που μπορεί να έχετε κάνει σε θέματα οικονομικά ή κάποιες οφειλές ενώ από τις 10:55 που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 5ο σας οίκο θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και να έρθετε σε επαφή με σημαντικές σχέσεις και συνεργάτες.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο σε κενό πορείας και ίσως να έχετε πάρει ικανοποίηση από κάποια σημαντική συνεργασία ωστόσο από τις 10:55 που θα περάσει στον Ζυγό και τον 4ο σας οίκο θα ασχοληθείτε με ανάγκες της οικογένειάς σας ωστόσο ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε και οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα το πρωί  θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο σε κενό πορείας ωστόσο ίσως να έχετε μια ικανοποίηση μέσα σας από κάποια αναγνώριση που μπορεί να είχατε στην εργασία σας. Από τις 10:55 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 3ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε εύνοια σε συζητήσεις για μια σημαντική συνεργασία.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί και πάλι στο ζώδιό σας σε κενό πορείας ωστόσο σίγουρα κάποιοι νιώθετε ικανοποίηση από κάποια επιτυχία σας. Από τις 10:55 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται και πάλι στην παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να νιώσετε λίγο πεσμένοι ή να σας απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα. Από τις 10:55 ωστόσο η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα καταφέρετε να είστε αποτελεσματικοί στις επαφές σας και την επικοινωνία σας και κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε σε μια συμφωνία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο από το πρωί και τον 11ο σας οίκο σε κενό πορείας ωστόσο ίσως να νιώθετε ικανοποίηση από μια επαγγελματική επιτυχία που μπορεί να είχατε με τη βοήθεια ενός φίλου. Από τις 10:55 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να κάνετε ένα προγραμματισμό σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη από το πρωί σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο σε κενό πορείας ωστόσο ίσως να έχετε πάρει κάποια ικανοποίηση για οικονομικά θέματα. Από τις 10:55 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα ευνοηθείτε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή μια ομάδα σε μια μόνιμη συνεργασία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο σε κενό πορείας ωστόσο ίσως να έχετε πάρει κάποια ικανοποίηση από μια σημαντική επιτυχία σας ή κάποια συνεργασία. Από τις 10:55 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα σας απασχολήσει αρκετά η καριέρα σας ωστόσο θα έχετε μια σημαντική βοήθεια για να πετύχετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην  Παρθένο από το πρωί και τον 8ο σας οίκο σε κενό πορείας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε νιώσει ανακούφιση από κάποια τακτοποίηση που μπορεί να έχετε κάνει. Η Σελήνη από τις 10:55 και μετά θα περάσει στον Ζυγό και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά, συνδιαλλαγές με το εξωτερικό αλλά πολλοί να ευνοηθείτε σε επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και βοήθεια από φίλους ώστε να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται το πρωί στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο σε κενό πορείας ωστόσο ίσως να νιώθετε ικανοποίηση από την υποστήριξη ενός φιλικού σας προσώπου. Από τις 10:55 και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να έχετε εύνοια στην καριέρα σας αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv