Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/01/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/01/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/01/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο και η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με εντάσεις  στην καριέρα σας και αρκετή κούραση ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας θα καταφέρετε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε από αυτή τη θέση ωστόσο θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε σήμερα εντάσεις με αδέλφια ή τον περίγυρό σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά αλλά και τα συναισθήματα των άλλων και ίσως το πρωί νιώσετε κάπως απομονωμένοι .

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο  και μετά από κάποιες εντάσεις που μπορεί να έχετε σε επαγγελματικά θέματα θα καταφέρετε να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο και ίσως  μετά από μια αδιαθεσία να νιώσετε καλύτερα σήμερα και να κάνετε μια έξοδο με συνεργάτες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο και ίσως να έχετε υποστήριξη από κάποιο φιλικό σας πρόσωπα στα σχέδιά σας ωστόσο ίσως μέσα από κάποιες συναντήσεις και συμφωνίες να ευνοηθείτε στα οικονομικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και θα καταφέρετε σήμερα μετά από κάποιες εντάσεις με την οικογένειά σας να συμφωνήσετε σε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/01/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και μετά ίσως από κάποια παρεξήγηση θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με συνεργάτες ή φιλικά σας άτομα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και μετά από κάποια οικονομική ένταση που μπορεί να περάσατε θα καταφέρετε σήμερα να βάλετε μια τάξη  στα οικονομικά σας και να έχετε και μια ξαφνική βοήθεια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις για θέματα της οικογένειάς σας ωστόσο θα ευνοηθείτε από κάποιο άτομο στην καριέρα σας και ίσως νιώσετε καλύτερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο και μετά από κάποια εσωτερική ένταση που μπορεί να περάσατε θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε αλλά να βρείτε και ισορροπίες με άτομα της οικογένειάς σας αλλά να βρείτε και λύσεις σε θέματα που αντιμετωπίζετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και θα καταφέρετε πολλοί από εσάς να συναντήσετε φίλους και να περάσετε όμορφα ωστόσο ίσως να κάνετε και συζητήσεις για κάποια συνεργασία σας σε μια ομάδα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv