Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/02/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/02/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και  μπορεί από το πρωί να έχετε κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικούς στόχους και οικονομικά ωστόσο από το απόγευμα και μετά ίσως να καταφέρετε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό στα σχέδιά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και κάποιες πιέσεις και συζητήσεις που θα πρέπει να αποφύγετε ώστε να μην έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να επιλύσετε σήμερα θέματα που σας απασχολούν σε θέματα νομικά ,εξωτερικού ή και σπουδές και ίσως φίλοι σας βοηθήσουν αρκετά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να ασχοληθείτε με οικονομικούς στόχους ωστόσο  θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά και να έχετε υποστήριξη από κάποιους ανώτερους από εσάς ακόμα κι αν πιεστείτε κάπως.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να ασχοληθείτε με οικονομικούς στόχους ωστόσο  θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά και να έχετε υποστήριξη από κάποιους ανώτερους από εσάς ακόμα κι αν πιεστείτε κάπως.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και θα προσπεράσετε κάποιες δυσκολίες ή και κάποιους περιορισμούς μέσα στην καθημερινότητά σας το πρωί ενώ  θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με επιτυχία με οικονομικά και επαγγελματικά μετά το μεσημέρι.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και σήμερα θα έχετε εύνοια στο να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας ακόμη κι αν μπορεί να υπάρξουν οικονομικά θέματα ωστόσο μετά το μεσημέρι θα έχετε μεγάλη επιτυχία στα σχέδιά σας αλλά και σε συνεργασίες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/02/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις  με την οικογένειά σας και κάποιους στόχους ενώ μετά το μεσημέρι μην επιμείνετε σε συζητήσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν .

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε συμφωνίες παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις, ανατροπές σε οικονομικά ή την καθημερινότητά σας ωστόσο μετά το μεσημέρι η μέρα θα είναι πολύ θετική για εσάς και ίσως καταφέρετε να κάνετε μια μόνιμη συμφωνία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και ίσως να πιεστείτε λίγο για οικονομικά θέματα ενώ ίσως στη συνέχεια της ημέρας ίσως να πιεστείτε κάπως συναισθηματικά για κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε κάποιες εντάσεις σε οικογενειακά θέματα ενώ ίσως να πιεστείτε και με ευθύνες που μπορεί να έχετε αναλάβει ή αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο μπορεί να σας πιέσει λίγο συναισθηματικά ίσως και στην επικοινωνία σας  ενώ  μετά το μεσημέρι ίσως να πιεστείτε ψυχολογικά από συνεργάτες σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv