Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/9/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/9/2020), βιώνετε μία κατάσταση, που επικρατεί η ένταση και οι καταστάσεις που δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε, με αποτέλεσμα ο ίδιος σας ο εαυτός, να αντιδρά παρορμητικά προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς πλέον να υπολογίζει ανθρώπους και καταστάσεις. Τις ημέρες όμως αυτές, που λίγο ως πολύ θα επικρατεί ένας παραλογισμός, μην ακολουθήσετε εσείς αυτό το μοτίβο. Θα δοκιμαστεί η ανθεκτικότητα ορισμένων σημαντικών διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μπορεί να αντιδράσετε σε ότι σας ενοχλήσει με τρόπο που ακόμα και ο λόγο σας δεν θα ελέγχεται εύκολα, με αποτέλεσμα να πείτε πράγματα που πιο μετά θα τα μετανιώσετε.

Ταύρος

Πως να ξεφύγετε ακόμα και σήμερα σε μία ημέρα χαλάρωσης, από την ένταση που σας προκαλεί, μία τόσο απαιτητική καθημερινότητα; Έτσι λοιπόν επειδή θα έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας να κάνετε την εβδομάδα που έρχεται, ίσως κάποιες στιγμές να είστε αφηρημένοι και χωμένοι βαθιά στις σκέψεις σας. Για το λόγο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, στο πως οδηγείτε και να το αποφύγετε εάν η ψυχολογική σας κατάσταση διέπεται από εκνευρισμό. Επίσης προσέξτε πως χειρίζεστε  μηχανήματα ή αιχμηρά εργαλεία, γιατί στην πιθανότητα να τραυματιστείτε υπάρχει αρκετή προδιάθεση. Μέρα είναι θα περάσει.

Δίδυμοι

Δεν σας σταματάει τίποτα την περίοδο αυτή, στο να προωθήσετε τους στόχους τις ιδέες και τα σχέδιά σας, ακόμα και αν οι καιροί που διάγουμε είναι δύσκολη, Την εβδομάδα λοιπόν που έρχεται, μην παραμείνετε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν. Αναζητήστε μέσα από τις επαφές σας καινούργιες συμμαχίες, επιχειρήστε να κάνετε συνεργασίες, που θα είναι μακριά από τα πλαίσια των χρονοδιαγραμμάτων. Ασχοληθείτε με τέχνες ή με χόμπι που από εκεί θα σας εξασφαλιστεί και ένα έξτρα εισόδημα. Δεν αποκλείεται τέλος, κάποιοι να σας πλησιάσουν αφού έχουν αναγνωρίσει τα ταλέντα σας και θα σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε συνειδητά μαζί τους.

Καρκίνος

Για όσα έχετε προσπαθήσει κερδίσει και αναγνωριστεί, ότι κι αν πει ο καθένας που μπορεί τις ημέρες αυτές, να σας βλέπει και ανταγωνιστικά, σε τίποτα δε θα μπορέσει να επηρεάσει την ανοδική σας πορεία. Γι αυτό και μην δίνετε σημασία στα λόγια, απλά να τσεκάρετε τους ανθρώπους που τώρα σας φέρονται ή θα σας φερθούν έτσι, για το μέλλον, όταν θα έχουν την ανάγκη σας. Μην ανταπαντάτε και μην προσπαθήσετε καν να αποδείξετε σε τι οφείλεται η επιτυχία σας, τόσο επαγγελματικά όσο και στους διάφορους χώρους που τυχόν δραστηριοποιείστε, αφού, γι αυτά θα σας δικαιώσει ο χρόνος ούτως ή άλλως.

Λέων

Για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχετε κάνει για πολύ καιρό προσπάθειες που σίγουρα στα μάτια των συνεργατών σας έχετε ξεχωρίσει για τις δεξιότητες και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σας.  Το να επιδιώξει μαζί σας κανείς μια συνεργασία είναι το αναμενόμενο κατόπιν αυτού, γι αυτό από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα δεχτείτε προτάσεις, που μερικές θα είναι και συμφέρουσες αλλά και πολύ κοντά, σε κάτι που είχατε σκεφτεί στο παρελθόν να επιχειρήσετε αλλά οι συνθήκες και οι καταστάσεις δε σας το είχαν επιτρέψει. Έχετε λοιπόν τα αντανακλαστικά σας σε ετοιμότητα, να αρπάξετε τις ευκαιρίες αυτές.

Παρθένος

Την εβδομάδα που έρχεται θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε τους τρόπους που εξελίσσονται τα πράγματα τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα, αφού κάποιες σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις, δεν βαδίζουν στα πλαίσια που αρχικά δημιουργήθηκαν. Πιθανόν να μπάζει νερά μια συνεργασία που έχετε επενδύσει ή περιμένατε ότι θα σας απέδιδε καρπούς, ή να αλλάζει πρόσωπο και στάση απέναντί σας, ένας πολύ δικός σας άνθρωπος, που κάποτε δεθήκατε σε δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις. Όλο αυτό μπορεί να σας φέρει σε αμηχανία, και να αντιδράσετε. Να το αποφύγετε.

Ζυγός

Μπορεί να μη φημίζεστε για τον έκρυθμο χαρακτήρα σας, ή για τις αντιδράσεις σας μέσα από έναν έντονο διάλογο, όμως η ημέρα σήμερα είναι περίεργη για το συναισθηματικό σας κόσμο που θα είναι αμφίθυμος. Μπορεί δηλαδή να αιφνιδιάσετε λεκτικά έναν συνεργάτη σας λόγω έντασης και να του πείτε λόγια, που θα δυσκολευτείτε να τα μαζέψετε λίγο αργότερα, ακόμα και αν τα έχετε μετανιώσει. Εάν αισθανθείτε αισθήματα όπως της αγανάκτησης, το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσετε από μια συζήτηση, ιδίως με συνεργάτες ή υψηλά ιστάμενους στη δουλειά σας, αφού θα έχουν την τάση να σας φορτώσουν με επιπλέον καθήκοντα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/9/2020), με βαρύθυμη διάθεση θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα, αφού κάποια πράγματα που περιμένατε να δείτε την εξέλιξή του παραμένουν στάσιμα, ή κάποιες υποσχέσεις οικονομικές ή επαγγελματικές, φαίνονται τώρα πως τελικά θα μείνουν στα λόγια. Παρ όλα αυτά όμως, καλό θα ήταν τις σκέψεις αυτές να μην τις αφήσετε να σας επηρεάζουν, σε μία ημέρα που κανονικά θα έπρεπε να χαλαρώνετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, όπως η επιμέλεια του προσωπικού σας χώρου. Ένα μήνυμα μία είδηση ή ένα τηλεφώνημα, επαναφέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που είχατε να μιλήσετε και να μάθετε νέα του.

Τοξότης

Χρήματα έρχονται στα χέρια σας από το πουθενά, από εκεί που δεν το περιμένατε. Που σημαίνει ότι μπορεί να προέλθουν από κάποιον άνθρωπο που τον είχατε δανείσει και δεν πιστεύατε ότι θα σας τα επέστρεφε, έναν γονέα σας που το κάνει για να σας βοηθήσει, ή ένα μπόνους από το εργασιακό σας περιβάλλον, σαν δώρο για την επαγγελματική σας αξιοπιστία. Όσο και αν οι καιροί είναι περίεργοι, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε ένα έκτακτο κεφάλαιο, που όμως καλό θα ήταν να το επενδύσετε σε υποχρεώσεις που τρέχουν και να μην το δαπανήσετε σε άσκοπες αγορές σε είδη που μπορεί και να μην τα χρησιμοποιήσετε και ποτέ.

Αιγόκερως

Επειδή η επόμενη εβδομάδα έχει πολύ τρέξιμο για εσάς, καλό θα ήταν σήμερα και αύριο, να κανονίσετε έτσι τις ημέρες σας, που να βγείτε για λίγο από μια καθημερινότητα, που πολλές φορές σας πιέζει και σας καταπιέζει ταυτόχρονα. Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και βγείτε με φίλους και ανθρώπους που σκέπτονται πάντοτε θετικά, βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και έχουν τον τρόπο να σας παρασύρουν να αισιοδοξήσετε κι εσείς με τη σειρά σας. Παράλληλα η ημέρα είναι εξαιρετική στο να βάλετε ένα πρόγραμμα που να αφορά την ενίσχυση της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας σας, εντάσσοντας στο πρόγραμμά σας μία καινούργια δραστηριότητα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/9/2020), πολλές θα είναι οι σκέψεις σας σήμερα, σχετικές με το πως εξελίσσονται οι βασικοί τομείς της καθημερινότητάς σας, αφού έχετε προβληματισμούς, τόσο στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, όσο και στην προσωπική σας κατάσταση γενικότερα.  Τίποτα ίσως να μην υπάρχει στην παρούσα φάση που να σας εμπνέει σιγουριά ή σταθερότητα, ενώ την εβδομάδα που ακολουθεί, κάποια ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα ή εξελίξεις, θα ανατρέψουν για τα καλά το πρόγραμμα και ότι είχατε βάλει σκοπό να κάνετε τις ημέρες αυτές. Αυτό που χρειάζεστε πάντως, είναι να έχετε καθαρό μυαλό και λιγότερο συναίσθημα στην κρίση σας.

Ιχθύς

Ένας παλιός σας συνεργάτης μπορεί να επικοινωνήσει σήμερα μαζί σας, ή να πέσετε πάνω του στα πλαίσια μιας τυχαίας συνάντησης, αφού, το διάστημα αυτό το παρελθόν, θα επισκεφτεί με πολλούς τρόπους την καθημερινότητά σας. Μπορεί λοιπόν να έχει να σας προτείνει να συνεχίσετε ή να δουλέψετε μαζί, μία ιδέα που είχατε κάποτε, που όμως πλέον έχετε προχωρήσει και δε σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην επαγγελματική σας κυρίως ζωή. Καλό θα ήταν να μην του υποσχεθείτε τίποτα και να αποφύγετε να δεσμευτείτε απέναντί του, έστω και δια λόγου, αφού μάλλον δεν θα μπορέσετε να φανείτε συνεπής, ή εκείνος δεν είναι αξιόπιστο άτομο.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Photo: Freepik