Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/12/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/12/2021), σήμερα μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα σας βοηθήσει να έχετε επαφές στον τομέα της καριέρας σας ώστε να επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες σας.Από τις 10:39 και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και μέχρι το απόγευμα που θα περάσει στον Ζυγό αποφύγετε να κάνετε περαιτέρω κινήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο μέχρι και τις 10:39   θα βοηθήσει να επανεξετάσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο ίσως να έχετε και επαφές με άτομα που έχετε καιρό να δείτε. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ από το απόγευμα και μετά που θα περάσει στον Ζυγό θα επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας άτομα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και σήμερα μέχρι τις 10:39 και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με οικογενειακές σας υποχρεώσεις ενώ ίσως να θελήσετε να κάνετε μια αναδιοργάνωση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα έχετε πιο θετικά αποτελέσματα με τη Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα και μετά.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και σήμερα μέχρι τις 10:39 και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με οικογενειακές σας υποχρεώσεις ενώ ίσως να θελήσετε να κάνετε μια αναδιοργάνωση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα έχετε πιο θετικά αποτελέσματα με τη Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα και μετά.

Λέων

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο  σήμερα θα έχετε επαφές με αγαπημένα σας άτομα μέσα στην  καθημερινότητα ενώ δεν αποκλείεται να δείτε και πρόσωπα που είχατε αρκετό καιρό να συναντήσετε. Από τις 10:39 και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και από το απόγευμα που θα περάσει στον Ζυγό επίσης θα έχετε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη μέχρι τις 10:39 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας άτομα και να έρθετε σε επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και ίσως κάνετε έναν απολογισμό στους στόχους σας ενώ με τη Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα και μετά θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και υποχρεώσεις της οικογένειας.

Ζυγός

Σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο μέχρι τις 10:39 θα προτιμήσετε να απομονωθείτε και να επανεξετάσετε θέματα οικογενειακά ενώ με τη Σελήνη κενό πορείας στη συνέχεια καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Από το απόγευμα και μετά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχετε επικοινωνίες με το περιβάλλον σας και ίσως και κάποια έξοδο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/12/2021), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε τις πρωινές ώρες να κάνετε κάποιες επικοινωνίες και να συναντήσετε φιλικά σας πρόσωπα. Από τις 10:39 με το κενό πορείας της Σελήνης μην κάνετε σημαντικές συναντήσεις ενώ με τη Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα και μετά ίσως θελήσετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα στην Παρθένο και στον 10ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και θα επανεξετάσετε μια οικονομική συμφωνία ή θα πάρετε κάποια χρήματα από την καριέρα σας.Από τις 10:39 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ από το απόγευμα και μετά που θα περάσει στον Ζυγό ίσως να έχετε επαφές με φιλικά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο και σήμερα θα σας ευνοήσει στα σχέδιά σας και κάποιοι θα επανεξετάσετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους ωστόσο θα επικοινωνήσετε και με πρόσωπα από μακριά που έχετε καιρό να δείτε.Από τις 10:39 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ από το απόγευμα και μετά που θα περάσει στον Ζυγό ίσως συναντήσετε κάποιο φίλο.

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 8ο σας οίκο θα σας ωθήσει και σήμερα να ασχοληθείτε με κάποιες οφειλές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενώ από τις 10:39 και μετά καλό θα ήταν να κάνετε κάποια σχέδια μέσα σας αλλά να μην κάνετε κάποια σημαντική κίνηση. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα νιώσετε πιο ήρεμα ενώ θα έχετε συναντήσεις και με φιλικά σας πρόσωπα.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο  σήμερα  και θα σας απασχολήσουν συνεργασίες από τον επαγγελματικό χώρο αλλά θα καταφέρετε να κάνετε κινήσεις ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.Από τις 10:39 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και  μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ενώ με τη Σελήνη στον Ζυγό θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv