Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/9/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/9/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ίσως και με κάποια οικονομική βοήθεια που θα έχετε θέματα επαγγελματικά που σας προβλημάτισαν τις προηγούμενες ημέρες. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε επαγγελματικά ή νομικά θέματα και κάποιοι ίσως να έχετε μια ξαφνική πρόταση  που θα σας διευκολύνει σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Η Σελήνη από το απόγευμα και μετά θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Ταύρο και κάποιοι ίσως να πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να τακτοποιήσετε οφειλές ή οικονομικά ζητήματα ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε ψυχολογικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και μπορεί να καταφέρετε να έχετε μια συνεργασία με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε και χρήματα που σας χρωστάνε. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ωστόσο ίσως να έχετε συνάντηση με κάποιο φίλο που θα είναι ευχάριστη η παρέα μαζί του.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και θα καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα επαγγελματικά ή κάποιες εκκρεμότητες και κάποιοι από εσάς ίσως να βρείτε ξαφνικές λύσεις. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μην πάρετε σημαντικές  αποφάσεις και σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες με το εξωτερικό  καλύτερα και κάποιοι ίσως να έχετε μια μυστική βοήθεια από ένα φίλο  που θα διώξει κάποια ψυχολογική πίεση που μπορεί να νιώθετε. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να διευθετήσετε αρκετά αποτελεσματικά οικονομικές εκκρεμότητες ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κάποια βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας χρώσταγε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας  και θα βρείτε τρόπο να νιώσετε καλύτερα ασφαλείς και θα ηρεμήσετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/9/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική συνεργασία. Ωστόσο κάποιοι άλλοι θα έχετε την βοήθεια ενός προσώπου ώστε να εξομαλύνετε εντάσεις που υπήρξαν στα επαγγελματικά σας. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε με αγαπημένους σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο  και ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από την εργασία σας στα οικονομικά σας ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε και βοήθεια από κάποιο νομικό πρόσωπο σε για κάποια θέματα σε συμφωνίες. Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μην πάρετε αποφάσεις και ασχοληθείτε με την υγεία σας και τη διατροφή σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και θα χειριστείτε πιο καλά κάποιες επιδιώξεις σας επαγγελματικές  ίσως και με τη βοήθεια συνεργατών σας και κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κάποια ξαφνική πρόταση που θα βοηθήσει σε κάποια οικονομικά σας προβλήματα. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ασχοληθείτε ήρεμοι με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο ωστόσο θα διαχειριστείτε καλύτερα θέματα οικογενειακά και κάποιες εκκρεμότητες που σας βασανίζουν. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε βοήθεια από κάποιο συνάδελφο ή συνεργάτη ώστε να ξεπεράσετε επαγγελματικές εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και με τον εαυτό σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή υποστήριξη σε κάποια θέματα επαγγελματικών στόχων αλλά και βοήθεια από φίλους. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να βρείτε ξαφνικές λύσεις για κάποια θέματα οικονομικά ή συνεργασίας που σας έχουν προβληματίσει αρκετά. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας αποφύγετε σημαντικές επαφές και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv