Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/11/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/11/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάποιοι ασχοληθείτε με κάποιο ταξίδι που ίσως θέλετε να κάνετε ,ίσως συναντήσετε παλιούς φίλους ενώ ίσως να έχετε κάποια αμφιβολία για κάποια απόφασή σας ή κάποια νοσταλγία για την πατρική σας οικογένεια.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε νομικά ή οικονομικά θέματα σήμερα και να επεκτείνετε συνεργασίες ή επαγγελματικούς στόχους ενώ ίσως να έχετε κάποιο προβληματισμό για οικονομικά θέματα .

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα μπορέσετε να προωθήσετε συνεργασίες και ίσως σχέσεις με το εξωτερικό ωστόσο προσέξετε σήμερα υποσχέσεις που θα σας δώσουν αφού ίσως να μην τηρηθούν.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο κι ίσως να ασχοληθείτε μέσα στην καθημερινότητά σας ίσως και για κάποιο ταξίδι ενώ ίσως να έχετε κάποια δυσκολία να συγκεντρωθείτε ώστε να το προετοιμάσετε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι σήμερα και χαρούμενοι για κάποια σχέδιά σας και ίσως καταφέρετε να κάνετε κάποια συνεργασία που θα σας ευνοήσει ωστόσο προσέχετε υποσχέσεις σε οικονομικά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο κι ίσως αντιμετωπίσετε θέματα οικογενειακά , θέματα χώρου αλλά και επαγγελματικά που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια θολούρα ,ωστόσο θα τα καταφέρετε .

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και θα καταφέρετε να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας  και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάποια νέα εργασία ωστόσο προσέχετε κάποια αφηρημάδα που μπορεί να έχετε σήμερα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα σήμερα για κάποιο ταξίδι ή για να κάνετε κάποια δώρα και να περάσετε όμορφα .

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε αρκετή εύνοια να επεκτείνετε τους στόχους σας και να κάνετε κάποιες συμφωνίες ωστόσο καλό θα είναι να κρατήσετε έναν έλεγχο σε θέματα οικονομικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε την τάση να απομονωθείτε  ωστόσο επικοινωνίες μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον δεν θα σας αφήσουν και θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο  και θα μπορέσετε να καταφέρετε με μεγάλη αποτελεσματικότητα τους στόχους σας και κάποιοι ίσως να συναντήσετε φίλους ωστόσο προσέχετε υπερβολικά έξοδα που ίσως να κάνετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά και παρόλο που θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις συνεργασίες σας μπορεί να νοιώσετε απογοητευμένοι ή κουρασμένοι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos