Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/09/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/09/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/09/2022), η νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό και τον 7ο σας οίκο  θα σας φέρει νέα ξεκινήματα, νέες γνωριμίες και θα στρέψετε την προσοχή σας σε επαφές με συνεργάτες αλλά και νέες συμφωνίες.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό και τον 6ο σας οίκο και ίσως σας φέρει μια νέα εργασία αλλά κάποιοι ίσως να έχετε προτάσεις για μια νέα συνεργασία.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σήμερα και τον 5ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δημιουργικά σας σχέδια, με τα χόμπι σας αλλά θα κάνετε και νέες γνωριμίες μέσα από αυτές τις ενασχολήσεις σας που θα βελτιώσουν την διάθεση σας.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό θα σας επηρεάσει στον 4ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να έχετε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικές συνεργασίες ή μια εργασία από το σπίτι σας ωστόσο ίσως να εμφανιστούν και προβλήματα στο σπίτι και την οικογένειά σας.

Λέων

Η νέα Σελήνη στον Ζυγό σήμερα και στον 3ο σας οίκο και ίσως σας φέρει νέες γνωριμίες αλλά και ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα γνώσης αλλά και μετακινήσεις με επαφές που θα σας ευνοήσουν.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας φέρει έσοδα από κάποια νέα συνεργασία ή παράλληλη εργασία που θα κάνετε.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε αρκετά με την εμφάνισή σας ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και η Νέα Σελήνη στον 12ο σας οίκο θα σας φέρει απομόνωση αλλά και μυστικές επαφές για κάποιες συνεργασίες που θα αποκαλύψετε τον επόμενο μήνα.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό θα βρίσκεται στον 11ο σας οίκο και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες στο φιλικό σας περιβάλλον αλλά να έχετε και θετικές εξελίξεις στην συνεργασία που θα κάνετε με μια ομάδα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό και τον 10ο σας οίκο και θα σας ευνοήσει με ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας ωστόσο ίσως να κουραστείτε αρκετά σωματικά και νοητικά.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 9ο σας οίκο και ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με μια συνεργασία στο εξωτερικό ή να κάνετε ένα ταξίδι .Επίσης θα έχετε εύνοια να ρυθμίσετε νομικά και έγγραφα αλλά και θέματα σπουδών.

Ιχθύς

Η νέα Σελήνη σήμερα στον Ζυγό και τον 8ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας .Κάποιοι θα έχετε έσοδα ενώ ίσως κάνετε νέες οικονομικές συνεργασίες ή συμφωνίες και διακανονισμούς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.