Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/11/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/11/2021), η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά έντονα για εσάς με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε αρκετή ένταση σε οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικά ωστόσο θα έχετε θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας. Στη συνέχεια  η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις σημαντικές. Στις 15:44 η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα νιώσετε καλύτερα με πιο ευνοϊκή διάθεση.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας και πολλοί ίσως καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με μεγάλη επιτυχία. Από τις 07:46 μέχρι τις 17:58  η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο θα περάσετε όμορφα μέσα στο σπίτι σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα προβληματιστείτε αρκετά με τα οικονομικά σας αλλά θα έχετε κάποια μυστική υποστήριξη από άτομα του περιβάλλοντός σας. Με τη Σελήνη σε κενό πορείας από τις 07:46 μέχρι και τις 17:58  καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις και βασιστείτε στην καλύτερη επικοινωνία που θα έχετε με τη Σελήνη που θα περάσει στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο με την επιμονή σας θα καταφέρετε τους στόχους σας. Από τις 07:46 μέχρι και τις 17:58 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις για να προωθήσετε σχέδια ενώ με τη Σελήνη στο Λέοντα και τον 2ο σας οίκο ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Λέων

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως  να μην έχετε τόσο καλή διάθεση για την εργασία σας…Η Σελήνη σε κενό πορείας από τις 07:46 μέχρι και τις 17:58  μπορεί να αυξήσει την ανάγκη σας για ξεκούραση. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας στη συνέχεια θα έχετε περισσότερη διάθεση και ίσως ενεργοποιηθείτε περισσότερο.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο  και ίσως φίλοι να σας βοηθήσουν σε κάποιο κρυφό σχέδιό σας. Από τις 07:46 έως και τις 17:58 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας  και με τη Σελήνη στο Λέοντα και τον 12ο σας οίκο θα έχετε ανάγκη να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο από το πρωί και ίσως να σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα και να έχετε εντάσεις ωστόσο θα έχετε οικονομική στήριξη από φίλους. Στη συνέχεια από τις 07:46 μέχρι και τις 17:58 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και περνώντας στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο θα καταφέρετε να ξεσκάσετε και να επικοινωνήσετε με φίλους.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/11/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική συμφωνία για μια συνεργασία ίσως και με το εξωτερικό. Από τις 07:46 μέχρι και τις 17:58 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Λέοντα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα σας απασχολήσουν αρκετά οικονομικά θέματα θα έχετε τη δυνατότητα να τα καλύψετε με αποτελεσματικό τρόπο. Η Σελήνη στη συνέχεια μέχρι και τις 17:58 θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε μην κάνετε σημαντικές κινήσεις. Η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο  και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε σχέδια και συμφωνίες ή ένα ταξίδι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μια πολύ σημαντική συνεργασία. Η Σελήνη στη συνέχεια θα βρίσκεται σε κενό πορείας  μέχρι τις 17:58 που θα περάσει στον Λέοντα και θα έχετε συζητήσεις για τα οικονομικά με συνεργάτες.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε μια επιτυχία σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά. Στη συνέχεια  μέχρι και τις 17:58 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ενώ  καλύτερα θα είναι να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες στη συνέχεια που θα περάσει στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται και πάλι στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε μια σημαντική πληροφορία που θα ευνοήσει κάποιους στόχους σας. Στη συνέχεια μέχρι και τις 17:58 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και με τη Σελήνη στο Λέοντα και τον 6ο σας οίκο στη συνέχεια θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και την καθημερινότητα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv