Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε ανάγκη να ηρεμήσετε και θα καταφέρετε να επιλύσετε κάποια θέματα με την οικογένειά σας. Ωστόσο προς το βράδυ μπορεί να υπάρξουν κάποιες τριβές ή ασυνεννοησία  με τους οικείους σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφές με φίλους ή καλλιτεχνικές ομάδες και θα ευνοηθεί η επικοινωνία σας .Ωστόσο προς το βράδυ ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες για οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και ίσως να δυσανασχετήσετε με θέματα επαγγελματικά ωστόσο θα έχετε κάποια οικονομική ανταμοιβή. Ωστόσο προσέχετε προς το βράδυ τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με αδέλφια ή με κοντινούς σας ανθρώπους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με νομικά ,σπουδές και θέματα εξωτερικού αλλά θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τη φιλοσοφία ή τη μεταφυσική και θα βρείτε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο προς το βράδυ κάποια θέματα μέσα στην ημέρα μπορεί να σας προβληματίσουν.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε το πρωί να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που μπορεί να εκκρεμούν ωστόσο προσέχετε μέσα στην ημέρα εντάσεις με συνεργάτες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και από το πρωί θα έχετε θετικές επαφές με φίλους ή με μια ομάδα που ίσως συνεργαστείτε ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή ένταση στην εργασία σας και να μην μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε κάποια πρόταση από εργασία ή κάποια βοήθεια από φίλους στα επαγγελματικά σας ωστόσο προς το βράδυ να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να έχετε βοήθεια από κάποιον προϊστάμενό σας στα σχέδιά σας ή σε κάποια σεμινάρια ή ταξίδι. Ωστόσο ίσως να έχετε κάποια δυσκολία ή εμπόδια από την οικογένειά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και από το πρωί θα τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να έχετε δυσκολία να επικοινωνήσετε ή να συμφωνήσετε με συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να είστε πιο κοντά συναισθηματικά σήμερα με τα αδέλφια σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποια πρόταση για καλλιτεχνική συνεργασία. Ωστόσο μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις για οικονομικά ή έξοδα αλλά και κάποια δυσκολία στη συνεννόηση.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και την εργασία σας ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας θα έχετε κάποιες εντάσεις σε συνομιλίες με συνεργάτες.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε ηρεμία σήμερα ώστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας σήμερα ή να δημιουργήσετε ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας κάποιες υποχρεώσεις στην εργασία σας ίσως να σας δυσκολέψουν στην επικοινωνία σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv