Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/12/2022), η Νέα Σελήνη σήμερα  στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο  θα σας φέρει ευκαιρίες  να κάνετε νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας αλλά θα έχετε  και σημαντικές προτάσεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ώστε να διαχειριστείτε κάποιες διαφωνίες που προέκυψαν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ενώ κάποιοι θα κάνετε και γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν.

Δίδυμοι

Η Νέα  Σελήνη θα  στον Αιγόκερω σήμερα και στον 8ο σας οίκο θα σας ωθήσει να  ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά ή κάποιες οφειλές που σας πιέζουν ωστόσο θα έχετε εύνοια και βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα αλλά και ιδέες που θα σας διευκολύνουν αρκετά ή θα απομακρύνουν τις φοβίες σας.

Καρκίνος

Η  Νέα Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες σας και θα προκύψουν λύσεις ή ευκαιρίες οικονομικές που θα σας ενθουσιάσουν ενώ κάποιοι ίσως να προχωρήσετε και σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιες συνεργασίες σας και ίσως έχετε κάποια βοήθεια από το περιβάλλον σας ώστε να έχετε ευκαιρίες και λύσεις σε κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί  στον Αιγόκερω σήμερα και τον 5ο σας οίκο και πολλοί θα βρείτε λύσεις ώστε να επεκτείνετε τη δημιουργικότητά σας αλλά να λύσετε και θέματα καθημερινότητας ή θέματα εργασίας που μπορεί να σας προβληματίζουν ενώ κάποιοι θα έχετε ευχάριστες προτάσεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο θα δώσει ώθηση ώστε  πολλοί θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας ενώ  θα προκύψουν και  ευκαιρίες που μπορεί να δώσουν λύσεις σε οικονομικά ζητήματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/12/2022), η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα και θα ασχοληθείτε με κάποιες επικοινωνίες μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που θα σας προτείνουν ξαφνικές συνεργασίες που θα σας διευκολύνουν και θα σας ενθουσιάσουν.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο  του Αιγόκερω σήμερα και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα βρείτε λύσεις σε θέματα ώστε να προωθήσετε συμφωνίες και επιχειρηματικά σχέδια.

Αιγόκερως

Η  Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί  στο ζώδιό σας και πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας σχέδια που θα αφορούν την καριέρα σας αλλά και την κοινωνικότητά σας και ίσως βρείτε λύσεις  σε θέματα καθημερινότητας.

Υδροχόος

Η  Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα και τον 12ο σας οίκο και θα θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να σκεφτείτε θέματα καθημερινότητας ,εργασιακά αλλά και με την οικογένειά σας ωστόσο θα βρείτε κάποιες λύσεις ώστε να αποκαταστήσετε κάποια αλλαγή που πρέπει να γίνει.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του   Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές φιλίες ή ομάδες και θα πάρετε βοήθεια σχετικά με κάποιες διαφωνίες ενώ αποφύγετε να κάνετε οικονομικές υπερβολές για κάποιους στόχους σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos