Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/04/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/04/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/04/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο και θα νιώσετε ικανοποίηση μέσα από τη δημιουργικότητά σας και τις αρμονικές σχέσεις μέσα στο χώρο εργασίας σας ενώ κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να εξελίξετε κάποια σχέδιά σας ή κάποια συμφωνία που τη θέλατε αρκετά.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 9ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις με συνεργάτες ωστόσο κάποιοι ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά θέματα ή να έχετε θετικές εξελίξεις σε κάποιους προσωπικούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα οφειλές και θα έχετε τη δυνατότητα να ηρεμήσετε αφού θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες ωστόσο ίσως να καταφέρετε να δημιουργήσετε εάν είστε καλλιτέχνες ή να έρθετε σε επαφή με φίλους που θα σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή συνεργάτες ωστόσο ίσως κάνετε και μια εκδρομή με φιλικά σας πρόσωπα και να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε σήμερα με θέματα καθημερινότητας ενώ ίσως να θελήσετε κάπως να απομονωθείτε και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε ψυχολογικά.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον 5ο σας οίκο και θα είστε αρκετά δημιουργικοί ενώ  θα έχετε θετικές εξελίξεις στις συνεργασίες σας ή θετικές επαφές με φιλικά σας πρόσωπα .

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ίσως και μέσα από το σπίτι που  ωστόσο ίσως καλέσετε και κάποιο πρόσωπο από την καριέρα σας που θα σας βοηθήσει να εξελίξετε κάποιους στόχους σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/04/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με κάποιες επαγγελματικές επικοινωνίες ή ίσως άτομα της οικογένειας σας να επικοινωνήσουν μαζί σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και μια ικανοποιητική εξέλιξη σε οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και να διευθετήσετε υποχρεώσεις της οικογένειάς σας ενώ θα έχετε και ικανοποίηση από επαφές που θα κάνετε με συνεργάτες ή αγαπημένα σας άτομα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα έχετε αρκετή εύνοια να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας για συνεργασίες και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συμφωνίες που θα σας ευνοήσουν ενώ αν είστε καλλιτέχνες ίσως να έχετε μια σημαντική πρόταση.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν κάποια θέματα καθημερινότητας ή της εργασίας σας ενώ ίσως να έχετε κάποια εξέλιξη με κάποια συνεργασία ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον ίσως και μέσα από την εργασία σας και θα μπορέσετε να έχετε θετικότητα σε επαφές σας με συναδέλφους ενώ ίσως μέσα από κάποια πληροφορία που θα πάρετε να ευνοηθείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv