Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/10/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/10/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/10/2020), Από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 10.00 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές κινήσεις.. Από τι; 10.00 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα και περνώντας η μέρα θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά και κάποιες ξαφνικές απώλειες που μπορεί να υπήρξαν..

Ταύρος

Με τη σελήνη στον Αιγόκερω μετά τις 10:00 το πρωί θα δυσκολευτείτε λίγο σε θέματα νομικά και σπουδών και ίσως νιώσετε ότι δεν έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε.. Προς το βράδυ όμως ίσως συναντήσετε φίλους και σας βοηθήσουν σε κάποιες ιδέες που μπορεί να έχετε  αλλά και σε οικονομικά προβλήματα..

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μπορεί να νιώσετε λίγο πιεσμένοι με τα οικονομικά σας και να πρέπει να ασχοληθείτε με οφειλές προς τρίτους και να αγχωθείτε αρκετά.. Προς το βράδυ όμως μπορεί να σκεφτείτε κάποιες ιδέες ή να έχετε κάποια ξαφνική ιδέα από κάποιο φίλο που θα μπορούσε να αποκαταστήσει θέματα οφειλών μέσα στην καθημερινότητα..

Καρκίνος

Μέχρι τις 10:00 περίπου το πρωί δεν θα έχετε διάθεση να λειτουργήσετε μέσα στην καθημερινότητά σας και καλύτερο θα ήταν να το κάνετε και να μείνετε λίγο μόνοι.. Μετά τις 10:00 θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασιών και κάποια θέματα που ίσως σας δυσκολεύουν στον επαγγελματικό τομέα..

Λέων

Οι Λέοντες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μετά τις 10:00 το πρωί θα ασχοληθείτε με θέματα στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας καθώς και κάποια θέματα καριέρας που μπορεί να σας πιέσουν ψυχολογικά.. Προς το βράδυ μπορεί να αποκαταστήσετε θέματα με την οικογένειά σας..

Παρθένος

Οι Παρθένοι με τη Σελήνη κενό πορείας μέχρι τις 10:00 δεν θα έχετε διάθεση και θα θελήσετε να απομονωθείτε στο σπίτι σας.. Από τις 10:00 και μετά θα θελήσετε να δημιουργήσετε αλλά ίσως έχετε και κάποια επικοινωνία  με κάποιο φιλικό πρόσωπο που θα σας προτείνει κάποια συνεργασία που έχει ξαναγίνει και θα ευνοηθείτε οικονομικά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού αλλά και επαγγελματικά θέματα που σας δημιουργούν δυσκολίες… θα σκεφτείτε κάποιες κινήσεις που θέλετε να κάνετε αλλά μάλλον αύριο θα είναι πιο ευνοϊκή μέρα για να λειτουργήσετε..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/10/2020), οι Σκορπιοί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείτε με συζητήσεις με μεγαλύτερα πρόσωπα ή τις μετακινήσεις σας αλλά και τα επαγγελματικά σας… Γενικά η μέρα μπορεί να έχει λίγο τρέξιμο και να ζοριστείτε αλλά θα τα καταφέρετε..

Τοξότης

Οι Τοξότες με τη Σελήνη στον 2ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας σήμερα και ίσως ζοριστείτε με κάποιες οφειλές που θα πρέπει να τακτοποιήσετε.. Δεν θα έχετε ιδιαίτερα αποτελέσματα σήμερα ..Καλύτερα θα ήταν να κάνετε τις κινήσεις σας αύριο..

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να θελήσετε να οργανωθείτε και να προγραμματίσετε επαγγελματικά θέματα αλλά θα είναι λίγο δύσκολο να έχετε ολοκληρωμένα αποτελέσματα.. Θέματα σπιτιού που σας απασχολούν θα μπορούσατε να κάνετε ένα πλάνο σήμερα και αύριο να κάνετε τις κινήσεις σας..

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο σας θα θέλετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε ή να οργανώσετε θέματα καθημερινότητας και ίσως έχετε την ανάγκη να καταστρώσετε ένα σχέδιο δράσης.. σήμερα η μέρα θα είναι πιο στάσιμη και με κάποιο προβληματισμό αλλά αύριο θα μπορέσετε να κάνετε δραστικές κινήσεις και να επικοινωνήσετε..

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και στον 11ο σας οίκο θα μπορεί να θελήσετε να οργανώσετε θέματα στόχων μπορεί όμως να νιώσετε ότι δεν είσαστε και ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας αλλά και με επαγγελματικά θέματα.. Η μέρα δεν ευνοεί σημαντικές κινήσεις αλλά μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv