Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/02/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/02/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και ίσως συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα ή άτομα της οικογένειάς σας ωστόσο μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά σας θέματα αλλά θα καταφέρετε να τα σταθεροποιήσετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με συνεργασίες ή επαγγελματικά θέματα ωστόσο θα έχετε και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο και θα χειριστείτε καλά θέματα μέσα στην εργασία σας αλλά και συζητήσεις ή συμφωνίες που θα πρέπει να κάνετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως κάποια οικονομικά ή θέματα δημιουργικότητας  με φίλους ή ομάδες ωστόσο θα υπάρξει δυνατότητα να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις και θα έχετε βοήθεια από αγαπημένα σας άτομα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 4ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με οικογενειακά θέματα ή κάποιες οφειλές ωστόσο μέσα από κάποιες προσπάθειες που θα κάνετε θα καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 3ο σας οίκο και θα πιεστείτε με συζητήσεις για οικονομικά ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που μπορεί να αφορούν φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο θα καταφέρετε να είστε ήρεμοι και να έχετε αποτελεσματικότητα στις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 2ο σας οίκο και θα και θα αντιμετωπίσετε θέματα οικονομικά μέσα στην καριέρα σας  ωστόσο θα υπάρχει κάποια βοήθεια μέσα στην καθημερινότητά σας ή από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/02/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και παρόλο που ίσως νιώσετε πιεσμένοι για κάποια σχέδιά σας ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε αποτελεσματικότητα στην καριέρα σας αλλά και υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο κύρους.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 12ο σας οίκο και θα θελήσετε να απομονωθείτε σήμερα αφού μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι με οικονομικά θέματα  αλλά και την καθημερινότητά σας  ωστόσο θα βρείτε λύσεις και θα νιώσετε πιο ήρεμοι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 11ο σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά θέματα με φίλους ή συνεργάτες  ωστόσο θα  πετύχετε σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και θα έχετε θετικά αποτελέσματα με κάποια έσοδα που μπορεί να έχετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 10ο σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην καριέρα σας σχετικά με κάποιες προσωπικές σας επιδιώξεις κι ίσως κάποιοι εμποδίσουν να πάρετε μια ανώτερη θέση ωστόσο τελικά θα έχετε βοήθεια από συνεργάτες και θα πάρετε αναγνώριση.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 9ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να ασχοληθείτε  με  νομικά ή οικονομικά θέματα ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες και να έχετε βοήθεια από ανθρώπους μέσα στην καθημερινότητά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv