Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/12/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/12/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν  θέματα οικογενειακά και  ωστόσο μπορεί να έχετε και κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας σε οικονομικά θέματα προκειμένου να καταφέρετε κάποιους στόχους σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα της οικογένειάς σας ή να περάσετε όμορφα με το κοντινό σας περιβάλλον  και με φίλους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα κι ίσως να έχετε σήμερα μια ξαφνική κρυφή οικονομική ενίσχυση.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας  και νιώσετε αρκετά ήρεμοι και θα μπορέσετε να έχετε όμορφες επαφές με φίλους και ίσως διευθετήσετε και οικονομικά θέματα μαζί τους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να ξεκουραστείτε σήμερα και να ηρεμήσετε  για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα οικονομικά αλλά και επαγγελματικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να συναντήσετε φίλους σήμερα που θα σας βοηθήσουν σε κάποιους οικονομικούς σας στόχους αλλά και κάποια σχέδιά σας με το εξωτερικό ή κάποιο ταξίδι.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας και να δυσκολεύεστε ,με κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες που θα σας ανακουφίσουν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/12/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε ένα ταξίδι  ή να καταφέρετε να κάνετε μια συνεργασία με κάποιο άτομο από το εξωτερικό.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά της οικογένειας ωστόσο θα έχετε κάποια βοήθεια από φίλους και συναδέλφους στην καθημερινότητα που θα σας διευκολύνουν αρκετά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα είναι μια όμορφη ημέρα για να συναντήσετε την οικογένειά σας  και  να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας μαζί με κάποιους φίλους σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας μέσα στην καθημερινότητα και ίσως προσκαλέσετε αγαπημένα άτομα στο σπίτι σας και θα ξεχάσετε κάποιες δυσκολίες.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, το σπίτι σας και τα χόμπι σας και θα μπορέσετε να έχετε πολύ ευχάριστη επικοινωνία με το περιβάλλον σας ή με τα αδέλφια σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv