Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/10/2021), η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με την Πανσέληνο θα σας επηρεάσει αρκετά δύσκολα στον άξονα των συνεργασιών σας αλλά και μέσα στην καριέρα σας ή την εργασία σας και θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην προβάλλετε τον εγωϊσμό σας στις επαφές σας με τους άλλους.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς αφού ίσως να σας απασχολήσουν μέσα σας θέματα εργασιακά ή με συναδέλφους. Ωστόσο προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να φροντίσετε πάνω από όλα τον εαυτό σας και την υγεία σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 11ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο θα σας επηρεάσει σε στόχους ,φιλίες και δημιουργικότητα ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε και αρκετά τα οικονομικά σας ή κάποιες οφειλές που θα προκύψουν ξαφνικά και θα πρέπει να τις καλύψετε. Ωστόσο φροντίστε να μην δανείσετε σε φίλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας επηρεάσει σε θέματα καριέρας αλλά και σε συνεργασίες που ίσως να σας ωθήσουν σε έντονα ξεσπάσματα αφού ίσως να δέχεστε συνεχείς πιέσεις.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό θα βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και στον 9ο σας οίκο ωστόσο ίσως να έχετε κάποια εμπόδια και πιέσεις από κάποιο άτομο στο χώρο εργασίας σας που ίσως κάπως να σας εκνευρίσουν ή ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ώστε να πετύχετε κάποια σχέδιά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ,η ψυχολογία σας αλλά και εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ωστόσο θα καταφέρετε να κάνετε καλή διαχείριση μετά από κάποιο σχετικό άγχος.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 7ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο θα σας επηρεάσει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και ίσως να έρθετε σε αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα αλλά και για υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν. Κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας με ψυχραιμία.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/10/2021), η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 6ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον 6ο σας οίκο θα σας επηρεάσει αρκετά σε ένα επίπεδο καθημερινότητας αλλά και στην εργασία σας. Προσέχετε εντάσεις και διαφωνίες .κουτσομπολιά και προσπαθήστε να βρείτε ευκαιρία ώστε να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό στον 5ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο δεν θα είναι τόσο αρνητική για εσάς και παρόλο που μπορεί να πιεστείτε κάπως οικονομικά θα ανταπεξέλθετε σε κάποια χρήματα που θα πρέπει να δώσετε για να καταφέρετε κάποιο στόχο σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό και τον 4ο σας οίκο μαζί με την Πανσέληνο θα σας επηρεάσει αρκετά στις σχέσεις με την οικογένειά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας και σε θέματα με συνεργάτες .Φροντίστε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας χωρίς να φτάσετε σε ξεσπάσματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα επηρεάσει την επικοινωνία σας που ίσως να γίνει πιο αιχμηρή και να ξεσπάσετε τα απωθημένα σας. Ωστόσο προσέχετε και τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις για να αποφύγετε και ατυχήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και μαζί με την Πανσέληνο θα σας δυσκολέψει κάπως σε θέματα οικονομικά και κάποιες υποχρεώσεις σας ωστόσο ίσως θα πρέπει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας και προσωπικά σας αντικείμενα που αν δεν προσέξετε  ίσως χάσετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv