Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/07/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/07/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/07/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα θελήσετε να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα από κάποιες εκκρεμότητες που ίσως έχετε αφήσει .Προς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και ίσως να σας δυσκολευτείτε με συζητήσεις για τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να αγχωθείτε με κάποιες συμφωνίες ίσως και με το εξωτερικό ωστόσο θα ξεπεραστούν γρήγορα και προς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας θα νιώσετε πιο δυνατοί  για να τακτοποιήσετε κάποια θέματά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα σας προβληματίσουν οι στόχοι σας σχετικά με οικονομικά ζητήματα ενώ προς το βράδυ με τη Σελήνη στον Ταύρο ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι το περιβάλλον σας θα σας το επιτρέψει.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα προκύψουν αρκετές εντάσεις με συνεργάτες και τον επαγγελματικό σας τομέα ωστόσο προς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο ίσως να καταφέρετε να χαλαρώσετε με τη βοήθεια των φίλων σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας ή νομικές υποθέσεις  που θα πρέπει να τακτοποιήσετε στην εργασία σας και την καθημερινότητα ενώ προς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο ίσως να αγχωθείτε για τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν θέματα με εφορία ,κληρονομικά και οφειλές που ίσως να σας μπλοκάρουν τη δημιουργικότητά σας ωστόσο θα βρείτε λύσεις μέσα από κάποιο συνεργάτη σας. Προς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσετε πιο ήρεμοι ώστε να κάνετε κάποια σχέδιά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και πολλοί ίσως να έχετε εντάσεις με συνεργάτες και τα επαγγελματικά σας ωστόσο προσέχετε μην σπάσετε σχέσεις εάν δεν το θέλετε πραγματικά. Προς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και ίσως να ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/07/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις με συναδέλφους ή την εργασία σας  ωστόσο θα καταφέρετε να το διαχειριστείτε και να βρείτε το δίκιο σας ενώ προς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο θα ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιους φίλους ή συνεργάτες.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να θελήσετε να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή τον αθλητισμό ωστόσο μπορεί να μην σας αφήνουν κάποιες υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με οικογενειακά θέματα ΄που δεν έχετε επιλύσει ωστόσο φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.Προς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο θα νιώσετε πιο ευδιάθετοι και δημιουργικοί.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνία με το περιβάλλον σας ωστόσο κάποιο άτομο από την εργασία σας ή κάποιος συνάδελφος ίσως πει κάτι που θα σας επηρεάσει ψυχολογικά ωστόσο αποφύγετε εντάσεις και βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά αλλά και θέματα στόχων που μπορεί να σας αγχώσουν.Προς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο θα νιώσετε καλύτερα και ίσως να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας που θα σας υποστηρίξει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.