Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/6/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/6/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/6/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στους Ιχθύς και ίσως να έχετε μια μυστική στήριξη από την οικογένειά σας και θα έχετε κάποια εξέλιξη σε συμφωνίες αλλά και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε και πάλι με τους στόχους σας αλλά και τους φίλους σας αλλά ίσως δυσκολευτείτε σε συναλλαγές μαζί τους για οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και θα σας προβληματίσουν και πάλι θέματα επαγγελματικά ωστόσο ίσως έχετε μια εξέλιξη που κάπως θα σας ανακουφίσει.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με ταξίδια, φιλοσοφία αλλά και την επικοινωνία με δικούς σας ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ωστόσο μια εξέλιξη σημαντική μπορεί να μην σας αρέσει και τόσο.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά ή κληρονομικά θέματα από το παρελθόν και θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη προσωπική.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα επαγγελματικά και τους συνεργάτες σας και παρόλες τις ενδεχόμενες δυσκολίες ίσως να έχετε μια σημαντική εξέλιξη.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και ίσως κάποιος προϊστάμενός σας να σας προωθήσει να κάνετε κάποια σεμινάρια που θα σας εξελίξουν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/6/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια πρόταση από το εξωτερικό που μπορεί όμως να μην μείνετε ικανοποιημένοι στα οικονομικά.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και θα καταφέρετε κάποιοι από εσάς να έχετε μια σημαντική εξέλιξη στους στόχους σας αλλά και μια συνεργασία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να έχετε προτάσεις σήμερα για κάποια σημαντική συνεργασία και μια εξέλιξη στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα από τη δουλειά σας που σας χρώσταγαν ωστόσο μην κάνετε πολλές σπατάλες για τη διασκέδασή σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και μπορεί να έχετε βοήθεια και να καταφέρετε να εξελίξετε ένα επαγγελματικό θέματα αλλά να έχετε κάποια εξέλιξη στην εργασία σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv