Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/01/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/01/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/01/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια για να πραγματοποιήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο ίσως να έχετε πιέσεις και καθυστερήσεις στην καριέρα σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε αρκετές εντάσεις και διαφωνίες στον χώρο της καριέρας σας  ενώ ίσως να έχετε δυσκολία να ισορροπήσετε καριέρα και οικογένεια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιους περιορισμούς στις μετακινήσεις σήμερα ωστόσο αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις ενώ ίσως να πιεστείτε σε γραφειοκρατικά για οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες με τα οικονομικά σας  και κάποιους περιορισμούς σε προθεσμίες αλλά ίσως να έχετε και δυσκολίες ή διαφωνίες με συνεργάτες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην καριέρα σας ενώ ίσως να έχετε κάποιους περιορισμούς από συνεργάτες και διαφωνίες μέσα στην εργασία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα και μεγάλη ένταση με συνεργάτες ωστόσο προσέχετε αρκετά την υγεία σας και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με στόχους σας ή με φίλους ωστόσο μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και θα σας κουράσουν αρκετά ψυχολογικά ωστόσο ενώ ίσως να σας πιέσουν έξοδα που δεν καλύπτονται απόλυτα από τα έσοδά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/01/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 10ο σας οίκο και θα υπάρξουν πάλι εντάσεις και ανατροπές σε βασικούς τομείς της ζωής σας ενώ ίσως να πιεστείτε στις μετακινήσεις αλλά και στην επικοινωνία με τα αδέλφια σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια να κάνετε κάποιες συνεργασίες ωστόσο μπορεί να υπάρξουν παραλείψεις σε έγγραφα ή λεπτομέρειες που μπορεί να μην σας αφήσουν να ολοκληρώσετε  την κατάσταση παρόλο που θα είναι διαχειρίσιμα από εσάς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και ίσως μέσα από την εργασία σας να καταφέρετε να καλύψετε θέματα οικονομικά που θα σας πιέσουν ενώ ίσως να έχετε κάποιες ευρηματικές λύσεις που θα χρησιμοποιήσετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε διαφωνίες και ανατροπές με συνεργάτες ωστόσο αποφύγετε να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους ώστε να ανακάμψετε ψυχολογικά.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε δυσκολίες στην εργασία σας ή την καθημερινότητα και κάποιες παρανοήσεις ή παραλείψεις που μπορεί να γίνουν με κάποιο συνεργάτη σας ωστόσο ίσως να έχετε υποστήριξη από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή το περιβάλλον σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv