Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/9/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/9/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο  σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να έχετε στήριξη στα σχέδιά σας ή βοήθεια σε νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μείνετε ήρεμοι ώστε να σκεφτείτε τους στόχους σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και ίσως σας δυσκολέψουν σήμερα κάποιοι στόχοι για τα επαγγελματικά σας ωστόσο θα έχετε καλή απόδοση σε οικονομικά θέματα…Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε θέματα με το εξωτερικό και ίσως κάποιοι θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες συνεργασίες σας που θα εξελίξουν τα προσωπικά σας σχέδια…Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην ασχοληθείτε με νομικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε σήμερα οικονομικά θέματα και θέματα καθημερινότητας….Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα να μην δανείσετε χρήματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες συνεργασίες που θα εξελίξουν τους στόχους σας σε ένα δημιουργικό επίπεδο…Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα να μην κλείσετε νέες συνεργασίες .

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και ίσως εξελίξετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και ίσως έχετε βοήθεια από συνεργάτες…Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας αποφύγετε συζητήσεις μέσα στην εργασία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο, σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και τον 5ο σας οίκο και θα μπορέσετε να δείτε φίλους σήμερα, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα …Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μείνετε μόνοι σας για να δημιουργήσετε και να σκεφτείτε τους στόχους σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/9/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας  θα μπορέσετε όμως να έχετε βοήθεια σε οικονομικά θέματα και να  βρείτε λύσεις  μέσα από φίλους που μπορεί να σας βοηθήσουν…Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και αποφύγετε εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε καλή εξέλιξη σε σχέσεις και συνεργασίες  μέσα από δικές σας προσπάθειες…Από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες αφού δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και ίσως καταφέρετε να εξελίξετε σήμερα κάποιες οικονομικές συμφωνίες μέσα στην εργασία σας.. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις για οικονομικές συνεργασίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα έχετε εξέλιξη στην επικοινωνία με το περιβάλλον σας αλλά και κάποια δημιουργικά σας σχέδια…Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικούς στόχους.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε σήμερα και να φιλοσοφήσετε ωστόσο θα έχετε και κάποιες επικοινωνίες μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον  που θα σας ευχαριστήσουν.. Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας θα βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv