Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/7/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/7/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/7/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε εντάσεις σήμερα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και συζητήσεις και συμφωνίες σχετικά και με οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό σήμερα και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε συζητήσεις και επικοινωνία μέσα στην εργασία σας για οικονομικά θέματα. Ωστόσο μπορεί να αγχωθείτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή εύνοια σήμερα στις επαφές σας με τους άλλους ωστόσο δεν θα καταφέρετε εύκολα να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να διασκεδάσετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε επαφές με άτομα της οικογένειάς σας που μπορεί να σας προβληματίσουν με κάποιες διαφωνίες τους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σήμερα στις επαφές σας με το κοντινό σας περιβάλλον αλλά και με φιλικά σας πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 2ο σας οίκο κι ίσως έχετε εύνοια στις επαφές σας μέσα στην εργασία σας αλλά θα έχετε και κάποιο προβληματισμό στα οικονομικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εντάσεις σήμερα σε συμφωνίες με νομικά θέματα ,με το εξωτερικό αλλά και τις σπουδές σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/7/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε σήμερα με κάποιες συμφωνίες ή νομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν και οικονομικά  που θα πρέπει να τακτοποιήσετε και θα έχετε εύνοια.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφή με φίλους που μπορεί να σας ευνοήσουν σε οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 10ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να δυσκολευτείτε με συνεργάτες στην καριέρα σας θα καταφέρετε να έχετε καλή επικοινωνία μαζί τους .

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε κάποια σχέδιά σας σήμερα αλλά και σε συμφωνίες και επαφές με φίλους ωστόσο ίσως σας προβληματίσουν κάποιες  εκκρεμότητες  που δεν έχετε λύσει από το παρελθόν

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε επαφές με συνεργάτες για οικονομικά θέματα και θα δυσκολευτείτε ωστόσο  θα καταφέρετε να κλείσετε κάποια συμφωνία για το σπίτι σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv