Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/08/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/08/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και παρόλο που ίσως να πιεστείτε για οικονομικά θέματα θα βγείτε έξω και θα περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και δυσκολίες με τα επαγγελματικά σας ωστόσο θα έχετε αρκετή βοήθεια από το περιβάλλον σας ενώ ίσως να έχετε μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση που θα πραγματοποιήσει κάποια σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 12ο σας οίκο και ίσως αγχωθείτε για θέματα οικονομικά αλλά και νομικά ωστόσο θα έχετε προσκλήσεις για έξοδο και θα περάσετε όμορφα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και θα συναντήσετε φίλους  και μπορεί να έχετε κάποια ξαφνική πρόσκληση και θα περάσετε όμορφα παρόλο που μπορεί να υπάρχουν πράγματα που θα σας πιέσουν.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και θα πιεστείτε αρκετά με επαγγελματικά θέματα ωστόσο θα έχετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν αρκετά στα σχέδιά σας .

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια πρόσκληση από φιλικά σας πρόσωπα και να κάνετε κάποια εκδρομή που ίσως να σας προσφέρει μια γνωριμία που θα είναι αρκετά σημαντική στο μέλλον για εσάς.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα ωστόσο ίσως βρείτε λύσεις σήμερα σε θέματα καθημερινότητας και οικογενειακά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και θα  προβληματιστείτε αρκετά με συνεργάτες που μπορεί να σας περιορίζουν ωστόσο θα καταφέρετε μέσα από κάποιες αλλαγές που θα γίνουν να ευνοηθείτε και όλα να λειτουργήσουν προς όφελός σας.Κάποιοι ίσως να έχετε προτάσεις για διασκέδαση και συναντήσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες ανατροπές στην εργασία σας ωστόσο  ίσως μπορέσει να σας βοηθήσει η διαίσθησή σας και κάποιος συνεργάτης ή να βρείτε λύσεις ώστε να έχετε έσοδα μέσα από την ευρηματικότητα σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και παρόλο που θα δυσκολευτείτε κάπως με τα οικονομικά σας θα περάσετε όμορφα κάνοντας κάποιοι χόμπι μαζί με φίλους ενώ ίσως να έχετε κάποιες ξαφνικές προσκλήσεις ώστε να περάσετε όμορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις για κάποια προσωπικά σας θέματα ωστόσο προσκλήσεις και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας κάνουν να ξεφύγετε και να ξεδώσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί  να έχετε επαφές με το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως να έχετε και ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις ή συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή τα αδέλφια σας ή να έχετε ξαφνικά έσοδα που δεν περιμένατε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.