Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/8/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/8/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9o οίκο και ίσως να καταφέρετε να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας  και να συναντήσετε φίλους ωστόσο μπορεί να έχετε και κάποια δυσκολία στη συνεννόηση.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και μπορεί να πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα για ένα ταξίδι αλλά για να περάσετε όμορφα ή να κάνετε τα χόμπι σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας ωστόσο μπορεί να έχετε κάποια θέματα με κάποιο σπίτι ή την οικογένεια.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια εύνοια σε θέματα οικονομικά από κάποιο συνεργάτη σας ωστόσο μάλλον θα έχετε και κάποιες διαφωνίες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και ίσως σήμερα καταφέρετε να περάσετε όμορφα και να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο ίσως να κάνετε παραπάνω έξοδα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά που μπορεί κάπως να σας εκνευρίσουν ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να προγραμματίσετε την διασκέδασή σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να έχετε εμπόδια να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας ωστόσο θα βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/8/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά θέματα σε σχέση με κάποιους φίλους σας ωστόσο θα έχετε βοήθεια από την οικογένειά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε γνωριμίες και επαφές ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες ή αναποδιές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε διάθεση να απομονωθείτε περισσότερο και να ξεκουραστείτε ωστόσο ίσως να έχετε και μια μυστική υποστήριξη από κάποιο συνεργάτη σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή επικοινωνία με το φιλικό σας περιβάλλον ωστόσο πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε στόχους παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά και μπορεί να έχετε και κάποιες δυσκολίες ή διαφωνίες με σχέσεις και συνεργασίες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv