Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/08/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας αλλά και να πραγματοποιήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποια εσωτερική ένταση για κάποιες συζητήσεις που θα πρέπει να κάνετε ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφή με φίλους και θα καταφέρετε να διασκεδάσετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα επαγγελματικό που μπορεί να σας αγχώσει ωστόσο μπορεί να έχετε και κάποια ένταση στην εργασία σας που θα σας αποζημιώσει όμως οικονομικά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι και κάποιοι θα σταθεροποιήσετε κάποια συνεργασία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα για κάποιες υποχρεώσεις σας ή την εργασία σας ή να τακτοποιήσετε κάποια φορολογικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια ένταση με κάποιον συνεργάτη σας ωστόσο θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας μέσα στην εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας σήμερα ωστόσο θα τακτοποιήσετε και κάποιες εκκρεμότητες της οικογένειάς σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε σήμερα αλλά και να δημιουργήσετε επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ή την οικογένεια σας ωστόσο θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε αρκετά έντονη επικοινωνία με το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ευνοήσει για μια συνεργασία.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα για κάποιες υποχρεώσεις σας ωστόσο θα τα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε με αποτελεσματικότητα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.