Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/07/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/07/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/07/2022), η Σελήνη  θα βρίσκεται  σήμερα στους Ιχθύες και τον 12ο σας οίκο και θα θελήσετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε και θα καταφέρετε να κάνετε σχέδια που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας και την ασφάλειά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται  σήμερα στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να συναντήσετε φίλους που θα σας βοηθήσουν και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους ίσως και καλλιτεχνικές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10 σας οίκο και η μέρα θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιους προβληματισμούς για τα επαγγελματικά σας και να κάνετε κάποια όνειρα.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και σήμερα και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια καλλιτεχνικά σας ή μυστικά σχέδια με βοήθεια από τους φίλους σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και σήμερα και τον 8ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε μυστικά σχέδια και συμφωνίες.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται  σήμερα στους Ιχθύες και τον 7ο σας οίκο και θα μπορέσετε να έχετε επιτυχία σε συνεργασίες που θέλατε εδώ και καιρό και να πραγματοποιήσετε κάποια επαγγελματικά σχέδιά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με την υγεία σας και ίσως και με κάποιες εναλλακτικές θεραπείες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/07/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε μεγάλη εύνοια σήμερα στην δημιουργικότητά σας ειδικά αν είστε καλλιτέχνες και θα ευνοηθείτε με κάποιες συνεργασίες.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 4ο σας οίκο και θα μπορέσετε σήμερα ίσως να ξεδιαλύνετε κάποια θέματα με την οικογένειά σας σήμερα αλλά και οικονομικά θέματα με την καθημερινότητα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα μπορέσετε να κάνετε μυστικές συμφωνίες και επικοινωνίες σχετικά με τη δημιουργικότητά σας και κάποια καλλιτεχνικά σχέδιά σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και ίσως τα συναισθήματα σας να είναι πιο έντονα σήμερα αλλά θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με πιο τρυφερό και ρομαντικό τρόπο μέσα στην οικογένειά σας. Κάποιοι θα βρείτε λύσεις για θέματα σπιτιού.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα είστε πιο ρομαντικοί, πιο συναισθηματικοί και η επικοινωνία σας  θα είναι πιο ήπια με το περιβάλλον σας ωστόσο θα κάνετε γνωριμίες ή θα έχετε κάποιες προτάσεις αλλά ίσως και εύνοια σε οικονομικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.