Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/01/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/01/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/01/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και σήμερα στον 4ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας  ενώ θα έχετε βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα  ωστόσο αργότερα μέσα στην ημέρα ίσως να δυσκολευτείτε με επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες 

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με το κοντινό σας περιβάλλον ή με τα αδέλφια σας  που θα σας βοηθήσουν αρκετά ωστόσο  ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και σήμερα και στον 2ο σας οίκο και πολλοί θα καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά θέματα οικονομικά ωστόσο ίσως αργότερα μέσα στην ημέρα ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε και κάποιες οφειλές σας προς τρίτους.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις  ωστόσο ίσως συναντήσετε φίλους και μα επανεξετάσετε κάποια θέματα συνεργασιών.

Λέων

Η Σελήνη θα συνεχίσει και σήμερα στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και παρόλο που θα θελήσετε να απομονωθείτε σήμερα ή να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ζητήματα καθημερινότητας μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά και κάποιες καθυστερήσεις μέσα στην εργασία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα και τον 11ο σας οίκο και πολλοί ίσως θα έχετε βοήθεια στους στόχους σας σχετικά με κάποια συνεργασία  που θέλετε να κάνετε εδώ και αρκετό καιρό  ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα από χρήματα που σας χρωστούσαν από το παρελθόν.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και πολλοί θα έχετε τη δυνατότητα να μείνετε σπίτι  αφού μπορεί να είστε λίγο αδιάθετοι αλλά  θα μπορέσετε να  τακτοποιήσετε θέματα επαγγελματικά και να ασχοληθείτε με κάποιες εργασίες που μπορεί να κάνετε στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/01/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και σήμερα και θα  έχετε βοήθεια σε συναντήσεις ή συζητήσεις που θα θελήσετε να κάνετε σχετικά με κάποια συνεργασία  ωστόσο από το μεσημέρι και μετά ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε κάποια σχέδιά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και σήμερα και στον 8ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια σήμερα σε οικονομικά θέματα που θα πρέπει να τακτοποιήσετε ωστόσο μέσα στην ημέρα ίσως να επανεξετάσετε και να θελήσετε να κάνετε έναν απολογισμό οικονομικό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια από συνεργάτες σήμερα ώστε να κάνετε κάποια συμφωνία και να καταφέρετε κάποιο σχέδιό σας ωστόσο ίσως να επανεξετάσετε και επαγγελματικά θέματα ή μια πρόταση για έξοδο που μπορεί να έχετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα και τον 6ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποια βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα σε θέματα που θα πρέπει να τακτοποιήσετε μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά που θα πρέπει να επανεξετάσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο σήμερα θα σας δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και στη συνέχεια της ημέρας να επικοινωνήσετε με φίλους από το παρελθόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv