Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/7/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/7/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/7/2021), η Σελήνη σήμερα από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας  και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 7ο σας οίκο. Ίσως προς το βράδυ να σας δυσκολέψουν κάποια εκκρεμότητες της καθημερινότητας ή να πρέπει να εργαστείτε και από το σπίτι.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 6ο σας οίκο  ωστόσο ίσως δυσκολευτείτε στη συνεννόηση ή κάποιες συμφωνίες στην εργασία σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 5ο σας οίκο. Θέματα δημιουργικότητας θα σας απασχολήσουν ή κάποια συνεργασία ή θα προβληματιστείτε με τα οικονομικά σας και κάποιες υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 4ο σας οίκο και ίσως να μην συμφωνήσετε απόλυτα με την οικογένειά σας ή με κάποιους συνεργάτες στην εργασία σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 3ο σας οίκο.Θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε αρμονικά με το περιβάλλον σας ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσετε να εκφράσετε τα πιο κρυφά σας συναισθήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη από τις 09:46 μέχρι τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 2ο σας οίκο.Θα σας απασχολήσουν οικονομικά σε σχέση με φίλους ή κάποια ομάδα που έχετε επαφή.

Ζυγός

Η Σελήνη από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στο ζώδιό σας. Θα νιώσετε μεγαλύτερη δυναμική ωστόσο ίσως να μην έχετε και τόσο καλή επικοινωνία στην εργασία σας και κάποιες κρυφές κινήσεις να αποκαλυφτούν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/7/2021), η Σελήνη σήμερα από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο. Θα σας απασχολήσει ένα ταξίδι ή νομικά θέματα αλλά και κάποιες οφειλές που μπορεί μέσα σας να σας αγχώνουν ωστόσο θα τα διαχειριστείτε αποτελεσματικά.

Τοξότης

Η Σελήνη από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 11ο σας οίκο και ίσως να δυσκολευτείτε να συμφωνήσετε με φιλικά πρόσωπα ,με κάποια συνεργασία και τα οικονομικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 10ο σας οίκο ωστόσο θα δυσκολευτείτε να κάνετε μια συμφωνία ή να επικοινωνήσετε με συνεργάτες.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 9ο σας οίκο. Θα σας απασχολήσουν θέματα  με την εργασία σας μια δυσκολία ίσως να συνεννοηθείτε για το θέμα των διακοπών και της άδειάς σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας από τις 09:46 μέχρι και τις 17:31 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και τον 8ο σας οίκο. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά αλλά και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειάς σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv