Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/12/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα είναι μια αρκετά ευνοϊκή ημέρα αφού θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα επαγγελματικά  αλλά και να έχετε και κάποια ξαφνικά έσοδα από την εργασία σας όπως και κάποια αναγνώριση.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο σήμερα και θα μπορέσετε να είστε πιο δημιουργικοί, να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε καθώς θα έχετε και επικοινωνία με αγαπημένα σας άτομα ίσως και με κάποια που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και τον 4ο σας οίκο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και να βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε  αλλά να έχετε και κάποιες πρωτότυπες ιδέες .Κάποιοι ίσως επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας ενώ ίσως να βρείτε και κάποιες λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον,με τα αδέλφια σας και ίσως να έχετε συναντήσεις ή μια πρόσκληση προς το βράδυ ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια ξαφνική πρόταση για συνεργασία.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 2ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των οικονομικών σας και ίσως βρείτε λύσεις για επαγγελματικά προβλήματα που σας απασχολούν ενώ  ίσως να έχετε συναντήσεις με φίλους.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα βρείτε τρόπους σήμερα για να τακτοποιήσετε προσωπικά σας θέματα ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή να επικοινωνήσετε με άτομα της καθημερινότητάς σας αλλά θα καταφέρετε επίσης να διασκεδάσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο σήμερα και ίσως έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε  ,ωστόσο ίσως μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση σας για να βρείτε κάποιες νέες ιδέες ώστε να επιλύσετε θέματα οικονομικά…

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/12/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο και ίσως βρείτε λύσεις ώστε να τακτοποιήσετε παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει με κάποιους συνεργάτες. Κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια νέα για θέματα οικονομικά που θα σας ικανοποιήσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε με κάποια τακτοποίηση που θα πρέπει να κάνετε σε επαγγελματικά θέματα ενώ  θα βρείτε τρόπους ώστε να επιλύσετε κάποιες ανατροπές που έχετε σε θέματα οικονομικά μέσα στην καθημερινότητά σας. Κάποιοι ίσως να έχετε και ξαφνικά έσοδα από την εργασία σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και στον 9ο σας οίκο σε μια θετική θέση για εσάς και θα ευνοηθείτε στη δημιουργικότητά σας ,θα έχετε επικοινωνία με άτομα μέσα από την εργασία σας ενώ ίσως να έχετε και κάποια ξαφνική πρόσκληση.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο σήμερα και πολλοί ίσως προβληματιστείτε με θέματα οικονομικά και ίσως μπορέσετε να βρείτε λύσεις κάποιοι σε θέματα οικογενειακά ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια οικονομική και μάλλον μυστική ενίσχυση από τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την τακτοποίηση σε θέματα συνεργασίας αλλά θα βρείτε και λύσεις ή πρωτότυπες ιδέες ώστε να επικοινωνήσετε με αγαπημένους και κοντινούς σας ανθρώπους ή φιλικά σας πρόσωπα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos