Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/11/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/11/2021), η Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μείνετε ήρεμοι και να ξεκουραστείτε. Στη συνέχεια  θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας αλλά και οικογενειακά θέματα και θα έχετε εξέλιξη σε συμφωνίες  αλλά και θετικά αποτελέσματα σε ότι κι αν επιδιώξετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις. Από το απόγευμα  και μετά  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε μια εσωτερική ένταση ωστόσο άτομα της οικογένειάς σας θα  σας βοηθήσουν σε οικονομικά θέματα και γραφειοκρατικά που μπορεί να σας πιέζουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα  βρίσκεται μέχρι το απόγευμα σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Στη συνέχεια θα περάσει  στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφές με φίλους και ίσως κάνετε μια νέα αρχή σε μια ομάδα και στην επικοινωνία με κάποιους γνωστούς σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις για κάποια σχέδιά σας. Από το απόγευμα και μετά  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και μπορεί θέματα επαγγελματικά να σας πιέσουν αρκετά ωστόσο θα έχετε το σθένος να διαχειριστείτε όποια δυσκολία και να νιώσετε αρκετά δυνατοί συναισθηματικά.

Λέων

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Ιχθύς και καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά ζητήματα. Από το απόγευμα  και μετά  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με κάποιες προσωπικές επιδιώξεις και σχέδια και θα έχετε μεγάλη επιτυχία σε στόχους αλλά και οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον 7ο σας οίκο και καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για κάποιες συνεργασίες σας. Από το απόγευμα και μετά  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και ίσως κάνετε μια νέα αρχή ή μια νέα κίνηση με εφορίες ή κληρονομικά και θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας και καλό θα είναι να μην κάνετε κινήσεις μέχρι και το απόγευμα γιατί μπορεί να πέσουν στο κενό. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα είναι θετικές οι ώρες  για εσάς και την επικοινωνία σας αλλά και τις επαφές σας με το εξωτερικό και με φίλους.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/11/2021), η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ωστόσο να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε θέματα δημιουργικότητας .Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και ίσως κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας αλλά και ένα νέο ξεκίνημα σε μια νέα εργασία που θα ευνοήσει την καριέρα σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα  μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Ιχθύς και ίσως να θελήσετε να μείνετε σπίτι σας και να ξεκουραστείτε. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα κάνετε μια νέα αρχή σε ένα χόμπι αλλά και κάποιοι θα έχετε εύνοια σε νέες γνωριμίες αλλά και συνεργασίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Από το απόγευμα και μετά  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στην εργασία σας με συνεργάτες ή την οικογένειά σας ωστόσο θα καταφέρετε να κάνετε καλή διαχείριση και θα έχετε και συναισθηματική υποστήριξη από έναν συνεργάτη σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα  μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και προσέχετε να μην  κάνετε κάποια άσκοπα έξοδα ή μην πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και ίσως έχετε μια πληροφορία για μια εργασία από ένα φίλο που θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και καλό θα είναι να ηρεμήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει  στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα ωστόσο ίσως πάρετε ικανοποίηση σε ένα θέμα με το σπίτι σας που θα σας καθησυχάσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv