Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/12/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 5ο σας οίκο και θα σχηματίσει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θετικές όψεις που θα σας δώσουν ώθηση να πετύχετε τα σχέδιά σας αλλά να προωθήσετε προσωπικούς στόχους.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού και θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε κάποιες ζημιές ή μπορεί να κάνετε κάποια ανακατάταξη ή να στολίσετε ώστε να φτιάξει η διάθεσή σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα θα σας ευνοήσει στην επικοινωνία σας κι ίσως μπορέσετε να έχετε επιτυχία σε κάποιες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες .Προς το βράδυ μπορεί να νοιώσετε ότι έχετε καταφέρει τους στόχους σας αλλά μπορεί να έχετε μια συνάντηση με ένα φίλο και τη βοήθειά του.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά να έχετε εύνοια και στα επαγγελματικά σας ή και κάποια αναγνώριση για τα ταλέντα σας μετά από πολύ κόπο.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα θα σας φέρει αρκετή ζωτικότητα και θα μπορέσετε να σκεφτείτε περισσότερο τις προσωπικές σας ανάγκες και τη δημιουργικότητά σας.Το βράδυ μπορεί να επικοινωνήσετε με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας που βρίσκεται μακριά.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα και στον 12ο σας οίκο σήμερα θα σας δώσει πολλές ιδέες  που θα μπορέσετε να τις εφαρμόσετε και προς το βράδυ να νιώσετε ότι έχετε κάποια επιχειρηματική επιτυχία.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 11ο σας οίκο θα σας δώσει όρεξη και διάθεση δημιουργικότητας αλλά θα μπορέσετε να κάνετε και ευχάριστες επικοινωνίες με τους φίλους σας .

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/12/2022), η Σελήνη στο Λέοντα θα βρίσκεται στον 10 ο σας οίκο σήμερα και ίσως σήμερα έχετε επιτυχία σε θέματα επαγγελματικά ,οικονομικά αλλά και σε κάποια επιχειρηματικότητα μέσα στην καθημερινότητά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα και στον 9ο σας οίκο θα σας ωθήσει να έχετε επιτυχία και να δημιουργήσετε και να προωθήσετε προσωπικά σας σχέδια. Θα έχετε επίσης εύνοια σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο μπορεί να σας κάνει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά ίσως καταφέρετε σήμερα να πάρετε χρήματα από τη δημιουργικότητά σας. Το βράδυ θα έχετε συναντήσεις και επαφές με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας κι ίσως συναντηθείτε με συνεργάτες ή φίλους και θα μπορέσετε να περάσετε μια δημιουργική ημέρα αλλά να έχετε και ενεργητικές συζητήσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο Λέοντα σήμερα και στον 6ο σας οίκο και θα μπορέσετε να κάνετε πιο δημιουργική την καθημερινότητά σας αλλά και πιο φωτεινή. Προς το βράδυ μπορεί να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με ένα δικό σας πρόσωπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos