Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/12/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια για να πραγματοποιήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο προσέχετε διαφωνίες ή παραλείψεις που μπορεί να σας φέρουν κάποιες απώλειες.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που θα νιώσετε καλά για κάποια θέματα οικονομικά ίσως να έχετε κάποια δυσκολία σε θέματα οικογενειακά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 3ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε δύναμη και αντοχή μπορεί να κουραστείτε με την εργασία σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε ατυχήματα και την παρορμητικότητά σας στο λόγο σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες με τα οικονομικά σας ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από νομικά πρόσωπα και κάποια μυστική βοήθεια από ένα προϊστάμενο ή διευθυντή.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε βοήθεια των φίλων σας σε κάποια θέματα που αντιμετωπίζετε ωστόσο προσέχετε κάποια ένταση που θα έχετε ώστε να μην κάνετε ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα και μεγάλη ένταση με συνεργάτες. Ωστόσο θα σας στηρίξουν νομικά πρόσωπα.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με στόχους σας ή με φίλους ωστόσο μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και θα σας κουράσουν αρκετά ψυχολογικά. Αποφύγετε να δώσετε βάση σε συζητήσεις στο χώρο εργασίας σας και προσηλωθείτε στο στόχο σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/12/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και τον 10ο σας οίκο και θα υπάρξουν πάλι εντάσεις και ανατροπές σε βασικούς τομείς της ζωής σας ωστόσο ίσως να καταφέρετε να κάνετε μια οικονομική διαπραγμάτευση.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια να κάνετε κάποιες συνεργασίες ωστόσο μπορεί να υπάρξουν παραλείψεις σε έγγραφα ή λεπτομέρειες που μπορεί να μην σας αφήσουν να ολοκληρώσετε την κατάσταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 8ο σας οίκο και ίσως μέσα από την εργασία σας να καταφέρετε να καλύψετε θέματα οικονομικά που θα σας πιέσουν ενώ ίσως να έχετε βοήθεια από κάποιο παλιό φίλο.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 7ο σας οίκο και θα υπάρξουν αντιφατικές καταστάσεις σήμερα. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με συνεργασίες και θα έχετε εύνοια ωστόσο κάποιες ανατροπές στην οικογένειά σας ή από εσάς τους ίδιους θα φέρουν δυσκολίες και παρανοήσεις ίσως και απώλεια χρήματος και δημιουργικότητας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε δυσκολίες στην εργασία σας ή την καθημερινότητα και κάποιες παρανοήσεις ή παραλείψεις που μπορεί να γίνουν με κάποιο συνεργάτη σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos