Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/10/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/10/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/10/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις για τα οικονομικά μέσα στην εργασία σας αφού μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και με κάποιο προϊστάμενό σας. Κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες καθυστερήσεις που θα σας αγχώσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 9ο σας οίκο και θα είναι ευνοϊκή θέση ώστε να ρυθμίσετε θέματα οικονομικά ή κάποιες διαφωνίες σας με συνεργασίες ωστόσο θα σας προβληματίσουν κάποια ένταση ή κάποια καθυστέρηση μέσα στην εργασία σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και κάποιες οφειλές και παρόλο που μπορεί να έχετε ρυθμίσει κάποιες καταστάσεις να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για κάποια σχέδιά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα με συνεργάτες ωστόσο φίλοι θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά μέσα στην καθημερινότητα για θέματα καριέρας που σας πιέζουν αρκετά ωστόσο θα δεχτείτε κάποια βοήθεια από το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας παρόλο που δεν θα σας αρέσει.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με θέματα δημιουργικότητας και της καριέρας σας ωστόσο ίσως σας δυσκολέψουν κάποιες οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να έχετε κάνει.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και παρόλο που θα βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα και οφειλές του σπιτιού ίσως να προκύψουν και εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/10/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας ή από τα αδέλφια σας σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και κάποιες οφειλές σας από το παρελθόν.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σας και θα έχετε θετικότητα σε χρήματα από την εργασία σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις σε στόχους σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας απασχολήσουν προσωπικά σας θέματα ωστόσο θα έχετε εύνοια στη δημιουργικότητά σας παρόλο που μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή καθυστερήσεις σε θέματα της καριέρας σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο και ίσως να νοιώθετε πιο απομονωμένοι σήμερα ή να θελήσετε να μείνετε μόνοι σας και να ξεκουραστείτε ωστόσο ίσως τελικά φίλοι και γνωστοί να μην σας αφήσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε επαφή με φίλους και θα επικοινωνήσετε ωστόσο ίσως να διαφωνήσετε για οικονομικά θέματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv