Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/03/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα ενώ ίσως να έχετε και κάποια ευχάριστη παρέα από φιλικά σας πρόσωπα ενώ θα νιώσετε και συναισθηματική ικανοποίηση για κάποια σχέδιά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί σήμερα να έχετε επαφές με πρόσωπα της οικογένειάς σας ή με τα αδέλφια σας για να επιλύσετε νομικά θέματα και να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας  ενώ ευχάριστες πληροφορίες και συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας ευχαριστήσουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και  ίσως καταφέρετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα ωστόσο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας ή να μην ενθουσιαστείτε με κάποιες θετικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασιών στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά θα μπορέσετε να καταφέρετε να επιτύχετε κάποια όνειρά σας ίσως και με το εξωτερικό μέσα από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και  θα έχετε κάποια μυστική βοήθεια σε θέματα οικονομικά  ενώ θα έχετε και τη διαίσθηση να κάνετε τις σωστές επιλογές και να καταφέρετε κάποιους στόχους σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και ίσως  κάποιοι φίλοι ίσως και οικογενειακοί να σας προτείνουν κάποια συνεργασία ενώ θα νιώσετε ανακούφιση για κάποια θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε αρκετές εντάσεις στον τομέα της καριέρας σας  ωστόσο μπορεί να έχετε κάποια βοήθεια από συναδέλφους και να τα καταφέρετε με τη  βοήθεια  της διαίσθησής σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον  9ο σας οίκο και ίσως έχετε βοήθεια από ένα άτομο της οικογένειάς σας που μπορεί να βρίσκεται και μακριά  ώστε να καταφέρετε κάποια σχέδιά σας ενώ ίσως να πετύχετε και κάποια συμφωνία σχετικά με κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα  θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οφειλές ή κάποια χρήματα που θα πρέπει να δώσετε για την οικογένεια ωστόσο ίσως να καταφέρετε να φέρετε μια ισορροπία  στα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε συμφωνίες ή κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με κάποιο συνεργάτη σας ωστόσο ίσως να έχετε και νέες προτάσεις για συνεργασία ειδικά εάν είστε καλλιτέχνες.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και θα επιλύσετε θέματα οικογενειακά στην καθημερινότητά σας ή θα έχετε οικονομική ικανοποίηση από την εργασία σας. Κάποιοι θα καταφέρετε να πετύχετε κάποια σχέδιά σας παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και τη δημιουργικότητά σας  και θα νιώσετε ηρεμία και ικανοποίηση ωστόσο  ίσως να έχετε και περισσότερη εύνοια από κάποιο άτομο κύρους στην καριέρα σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv