Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/05/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/05/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/05/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας σήμερα και θα έχετε αποτελεσματικότητα στις επαγγελματικές σας κινήσεις ωστόσο προσέχετε παρασκηνιακές ενέργειες και την υγεία σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε αποτελέσματα σε συζητήσεις με κάποιους συνεργάτες σας  ωστόσο  ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με φιλικά σας πρόσωπα και ομάδες που συμμετέχετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 4ο σας οίκο και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικονομικά ωστόσο μπορεί να μην έχετε διάθεση και να νιώσετε κουρασμένοι ή να προκύψουν υποχρεώσεις στην καριέρα ή κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σας καθυστερήσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο  και θα έχετε επικοινωνία με άτομα μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον και παρόλο που μπορεί να πάρετε κάποιες ψεύτικες πληροφορίες θα καταφέρετε να τις διακρίνετε. Επίσης προσέχετε και κάποιες υποσχέσεις που θα πάρετε

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 2ο σας οίκο και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας ωστόσο προσέχετε και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε αποτελεσματικότητα σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ωστόσο  ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις ή απογοήτευση από συνεργάτες , με το περιβάλλον σας  ή με τα αδέλφια σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να μην νοιώθετε αρκετά καλά και να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε από την εργασία σας  ή να σας απασχολούν θέματα της εργασίας σας ενώ προς το βράδυ ίσως να μην έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/05/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε υποστήριξη από φίλους σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ωστόσο  ίσως να νιώσετε ανασφάλεια για θέματα οικονομικά ή κάποιους προσωπικούς σας στόχους.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την επαγγελματική σας ζωή σήμερα. Θα έχετε πάντως κάποια έσοδα ωστόσο  ίσως νιώσετε αρκετά κουρασμένοι .

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε κάποια σχέδιά σας και την τακτοποίηση τους ωστόσο φροντίστε να μην σας διαφύγουν λεπτομέρειες σε συμφωνίες που θα κάνετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο και προσέχετε σήμερα τον τρόπο που θα ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις και θέματα στην εργασία σας ωστόσο  ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή κάποιο προϊστάμενό σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και προσέχετε σήμερα κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε για κάποιες συνεργασίες σας ενώ  ίσως να έχετε κάποια ένταση για επαγγελματικά θέματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv