Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/03/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και θα μπορέσετε παρόλο που θα υπάρχουν κάποιες  επαγγελματικές εντάσεις να διαχειριστείτε καλά την επικοινωνία σας ενώ ίσως να κάνετε και κάποια συζήτηση με τα αδέλφια σας για θέματα οικογενειακά και καθημερινότητας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα έχετε επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα ή άτομα της οικογένειά σας και θα έχετε βοήθεια σε κάποιους οικονομικούς σας στόχους ωστόσο ίσως να συναντήσετε φίλους που θα περάσετε όμορφα κάνοντας μαζί κάποια δημιουργική δραστηριότητα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και ίσως έχετε μια ξαφνική οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας σήμερα ώστε να καταφέρετε τους στόχους σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε κάποια μυστική υποστήριξη σε θέματα σπουδών,νομικά αλλά και κάποια σχέδιά σας ενώ ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο  και θα και μπορεί με τη διαίσθησή σας ή κάποιες ιδέες να μπορέσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα και να κάνετε μια σημαντική συνεργασία.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε  προτάσεις για κάποια συνεργασία ή θα έχετε υποστήριξη από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σε μια συνεργασία.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και θα μπορέσετε μέσα από κάποια  ευκαιρία  να μπορέσετε να προωθήσετε κάποια σχέδια στην εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με νομικά-οικογενειακά θέματα και παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες θα μπορέσετε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και οφειλές  ωστόσο προσέχετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να πάρετε σήμερα ή υποσχέσεις που μπορεί να έχετε από συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε ξαφνικές προτάσεις για να προβάλλετε τη δημιουργικότητα σας ή να κάνετε τα χόμπι σας με φίλους και συναδέλφους.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο οίκο της εργασίας και της καθημερινότητας  κι ίσως έχετε κάποια  πρόταση ή βοήθεια στα οικονομικά σας αλλά θα μπορέσετε να προωθήσετε και στόχους σας αλλά και τη δημιουργικότητά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 5ο οίκο σας και  θα ασχοληθείτε με την οικογένεια αλλά και τη δημιουργικότητά σας κι ίσως έχετε κάποιο ξαφνικό νέο που θα σας ικανοποιήσει ψυχολογικά και θα νιώσετε ότι τα σχέδιά σας είναι στην πορεία πραγματοποίησης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv