Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/02/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/02/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/02/2022), η Σελήνη σήμερα από το πρωί  θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε κάποια σημαντική εξέλιξη σχετικά με κάποιες επικοινωνίες ή έγγραφα σε σχέση με θέματα σπιτιού αλλά και κάποιους στόχους σας για νομικά θέματα ή θέματα με το εξωτερικό. Ωστόσο από τις 10:30 και μετά θα βρίσκεται σε κενό πορείας και ίσως θελήσετε να ηρεμήσετε χωρίς να κάνετε σημαντικές κινήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στους Διδύμους και τον 2ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιο νέο σήμερα και μια εξέλιξη σχετικά με χρήματα που περιμένετε από τρίτες πηγές ή κάποιο δάνειο που περιμένετε για να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας ωστόσο μην επιχειρήσετε κινήσεις από τις 10:30 και μετά με τη Σελήνη σε κενό πορείας αφού ίσως να μην έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και  θα έχετε κάποια εξέλιξη σήμερα σε προσωπικές σας επιδιώξεις ίσως και σε σχέση με οικονομικά θέματα αλλά και σε σχέση με συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας ωστόσο από τις 10:30 και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας καλύτερα θα είναι να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 12ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες μυστικές συζητήσεις για να προωθήσετε επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 11ο σας οίκο και ίσως έχετε μια κρυφή υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα ώστε να εξελίξετε οικονομικά και κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο από τις 10:30 και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας να ακυρωθούν κάποιες συναντήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα και ίσως έχετε εξελίξεις και εύνοια σε σχέση με κάποια συνεργασία ή θα έχετε βοήθεια από ένα φίλο ή συνάδελφο ωστόσο από τις 10:30 και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ίσως να μην καταφέρετε να έχετε αποτελέσματα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 9ο σας οίκο και ίσως  το πρωί να καταφέρετε να εξελίξετε γραφειοκρατικά θέματα ή νομικά ή κάποιες επικοινωνίες με το εξωτερικό που θα ευνοήσουν στόχους σας σχετικά με τη δημιουργικότητά σας ή κάποια εργασία ωστόσο από τις 10:30 και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ίσως να μην έχετε σημαντικές εξελίξεις ή να μην έχετε απαντήσεις σε κάτι που θα περιμένετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/02/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε εξελίξεις  σε οικονομικά θέματα ή ίσως κάποιο δάνειο σε σχέση με κάποιο σπίτι ή κληρονομικά θέματα από την οικογένειά σας ωστόσο από τις 10:30 που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ίσως να μην έχετε και τόσο γρήγορες εξελίξεις σε κάποια σχέδιά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα έχετε εύνοια σήμερα στην επικοινωνία σας και θα μπορέσετε να κάνετε μια σημαντική συνεργασία ή να έχετε σημαντική βοήθεια από τους άλλους ωστόσο από τις 10:30 και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μην επιχειρήσετε σημαντικές συμφωνίες και συναντήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 6ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποια σημαντική εξέλιξη με κάποια εργασία και ίσως έχετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σας ίσως και μυστική ωστόσο από τις 10:30 και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ίσως να έχετε κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στους Διδύμους και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη στην επικοινωνία σας για θέματα δημιουργικότητας ή χόμπι με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο από τις 10:30 που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ίσως να μην έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 4ο σας οίκο και ίσως έχετε μια σημαντική πληροφορία σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια και ίσως πάρετε μια ηθική ικανοποίηση ωστόσο από τις 10:30 που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας ίσως να μην έχετε και τόσο μεγάλη διάθεση ώστε να τακτοποιήσετε κάποια θέματά σας ή θέματα του σπιτιού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv