Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/01/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/01/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/01/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 2ο σας οίκο και ξαφνικές ανατροπές με τα οικονομικά σας θα σας αναστατώσουν ενώ προσέχετε αποφάσεις που θα πάρετε στα προσωπικά σας σχέδια.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού  και θα πρέπει να αποφύγετε έντονα ξεσπάσματα για ανατροπές που θα συμβούν σε επαγγελματικό επίπεδο ωστόσο αποφύγετε να ακούσετε τρίτους στις οικονομικές σας επιλογές.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε εντάσεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας και ίσως να πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά και για οικονομικά ή νομικά θέματα ενώ προσέχετε επίσης και κάποιους συνεργάτες ή συναδέλφους που μπορεί να σας εξαπατήσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες και ανατροπές στους στόχους σας ίσως και για τα οικονομικά σας ωστόσο προσέχετε αρκετά την υγεία σας και κάποιες παραλήψεις στην εργασία σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες ξαφνικές ανατροπές και εκρήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα.Προσέχετε τις συνεργασίες σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις  ενώ μην πάρετε αποφάσεις για οικονομικά και επενδύσεις σήμερα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες ευκαιρίες με το εξωτερικό  ή κάποιες συμφωνίες ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και εμπόδια στην καθημερινότητα.Προσέχετε στις διαδρομές σας και την επικοινωνία σας και μην πάρετε αποφάσεις για συνεργασίες σήμερα.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και κάποιες ανατροπές με οφειλές ή οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν σήμερα ενώ προσέχετε στις διαδρομές σας και την εργασία σας και μην είστε αφηρημένοι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/01/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα χειριστείτε συνεργασίες αλλά και οικογενειακά θέματα για να μην έχετε ανατροπές και ξαφνικά ξεσπάσματα ενώ προσπαθήστε να μην κάνετε αλόγιστα έξοδα.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 6ο σας οίκο και θα σας αναστατώσουν κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα σας που θα σας πιέσουν αρκετά ενώ ίσως να έχετε και κάποια ένταση μέσα στην οικογένεια με κάποιες βλάβες που ίσως προκύψουν ενώ καλό θα είναι να κλειδώσετε καλά πριν φύγετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 5ο σας οίκο  και θα έχετε εύνοια με τη δημιουργικότητά σας  ή με θέματα στόχων ενώ ίσως να έχετε και ξαφνικές προτάσεις για κάποια συνεργασία ωστόσο αποφύγετε να κοινοποιήσετε κάποια κρυφά σας σχέδια.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο θα ενεργοποιήσει θέματα και προβλήματα οικογενειακά  ή σπιτιού και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι να τα αντιμετωπίσετε ωστόσο αποφύγετε να αναμείξετε τα οικονομικά σας με φιλικά σας πρόσωπα αλλά να μην ακολουθήσετε και κάποιες προτροπές.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας  και να μην ξεσπάσετε σε κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να συμβούν ενώ προσέχετε και στις μετακινήσεις σας.Επίσης αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας και κάποια προσωπικά σας σχέδια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv