Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/12/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/12/2022), η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά έντονα για εσάς με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε αρκετή ένταση σε οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικά ενώ ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας για προσωπικά σας θέματα αλλά ίσως και για κάποια νομικά θέματα ενώ ίσως να πρέπει να αναβάλλετε και κάποιο ταξίδι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο και θα προβληματιστείτε αρκετά με τα οικονομικά σας και ίσως να σας πιέσουν αρκετά κάποιες οφειλές σας.Ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που είναι να πάρετε από τρίτες πηγές.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ ίσως να έχετε και κάποιες ανατροπές στους στόχους σας και αναθεωρήσεις ή παρεξηγήσεις στην εργασία σας.

Λέων

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 12ο σας οίκο και ίσως  να μην έχετε τόσο καλή διάθεση για την εργασία σας ενώ ίσως να έχετε παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις που θα σας αγχώσουν.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο σας οίκο  και ίσως φίλοι να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε στόχους σας ενώ ίσως να έχετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν. Κάποιοι ίσως να έχετε συζητήσεις με φίλους για κάποια οικονομικά ή προσωπικά σας θέματα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο από το πρωί και ίσως να σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα και κάποιες αναθεωρήσεις ή καθυστερήσεις με συνεργάτες ωστόσο ίσως να επανέλθουν θέματα οικογενειακά που θα πρέπει να ασχοληθείτε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/12/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο σας οίκο και θα καταφέρετε και ίσως να έχετε κάποια επικοινωνία με κάποιο συνεργάτη σας από το παρελθόν ενώ ίσως να πρέπει να τακτοποιήσετε και κάποια γραφειοκρατικά θέματα που εκκρεμούν .

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα ενώ ίσως σας πιέσουν συναισθηματικά και οφειλές που μπορεί να σχετίζονται με φιλικά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε έντονες διαφωνίες με κάποιο συνεργάτη σας ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιες καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις με κάποιο προϊστάμενό σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 6ο σας οίκο και ίσως να τονιστούν θέματα της εργασίας σας που ίσως να σας πιέσουν αρκετά ωστόσο ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε και με την υγεία ενός δικού σας προσώπου.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται και πάλι στον Καρκίνο και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή πράγματα που αγαπάτε ωστόσο ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε και με φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν που θα θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos