Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/09/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/09/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια τάση απομόνωσης αλλά να σας απογοητεύσουν και κάποια θέματα με συμφωνίες ωστόσο ίσως να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε αλλά να πρέπει να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και προσέχετε τις συμφωνίες με φίλους σήμερα αλλά και αποφύγετε να δανείσετε γιατί το πιθανότερο θα είναι να ζημιωθείτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και μπορεί σήμερα να έχετε κάποιες απογοητεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά ίσως να νιώσετε και αρκετά κουρασμένοι λόγω αρκετών υποχρεώσεων στην εργασία σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και ίσως να καταφέρετε να  πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο μπορεί να νιώσετε και αρκετή ψυχική κούραση.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και προσέχετε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σας απογοητεύσουν σε κάποιους στόχους που μπορεί να έχετε ή να δυσκολευτείτε με οικονομικά που σχετίζονται με φιλικά σας πρόσωπα ή ομάδες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε κάποια ένταση  σε  συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετό φόρτο εργασίας που θα σας κουράσει.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και ίσως να νιώσετε κάποια αδιαθεσία ή κατάπτωση ενώ καλό θα είναι να προσέχετε κάποιες παραλείψεις που ίσως να κάνετε με κάποιες συνεργασίες σας και κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο και θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα ωστόσο θα σας προβληματίσουν οικονομικά θέματα ενώ καλό θα είναι να μην ρισκάρετε σήμερα σε τυχερά παιχνίδια ή επενδύσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέχετε το σπίτι σας σήμερα και ίσως κάποιες βλάβες που μπορεί να υπάρξουν ενώ πολλοί να έχετε κάποια υπερένταση με συνεργάτες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε καλλιτεχνικές εργασίες ή συζητήσεις με το περιβάλλον σας ωστόσο ίσως να εκνευριστείτε από υποχρεώσεις στην εργασία ή την καθημερινότητά σας ενώ προσέχετε και μικροατυχήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις και έξοδα ενώ ίσως να πρέπει να δώσετε κάποια χρήματα για να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες και εντάσεις με συνεργάτες αλλά να πιεστείτε και με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.