Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (09/03/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας ή με τα αδέλφια σας  και κάποιοι ίσως έχετε κάποια πληροφορία που θα έχει να κάνει με την τακτοποίηση κάποιων επαγγελματικών σας στόχων.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα  και ίσως έχετε κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας σε θέματα που αφορούν το μεταφορικό σας μέσο αλλά και κάποια οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα αφού θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα με οικονομικά και επαγγελματικούς στόχους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε σήμερα και να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας ωστόσο θα διαχειριστείτε με σωστό τρόπο οικονομικά που αφορούν την εργασία σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 11ο σας οίκο και ίσως κάποιοι να έχετε βοήθεια από κάποιους φίλους σας σε θέματα σπιτιού και θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στην καθημερινότητά σας ίσως και μέσα από κάποια συνεργασία.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 10ο σας οίκο και παρόλο που θα δυσκολευτείτε με επικοινωνίες μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μέσα από την καλή οργάνωση θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους σε ένα θετικό ζώδιο για εσάς και τον 9ο σας οίκο και ίσως νομικές επαφές ή επαφές με το εξωτερικό για κάποια οικονομική συνεργασία που θα μπορέσει να έχει σταθερότητα .

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (09/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 8ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες επαφές για οικονομικά ζητήματα  ή ένα δάνειο που θέλετε να πάρετε και θα έχετε τη στήριξη της οικογένειάς σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους  Διδύμους και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα έχετε την τύχη να κλείσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία σήμερα  και θα έχετε μια κρυφή υποστήριξη μέσα στο χώρο της εργασίας σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 6ο σας οίκο και θα καταφέρετε να έχετε άψογη συνεργασία με έναν συνεργάτη σας ή ένα συνάδελφό σας με αποτέλεσμα να έχετε θετικά και μόνιμα αποτελέσματα σε κάποιους οικονομικούς στόχους.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 5ο σας οίκο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ,ίσως με κάποια σεμινάρια   που θέλατε εδώ και καιρό ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να έχετε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον σας ή να κάνετε μια νέα συμφωνία.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 4ο σας οίκο  και παρόλο που μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο  θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ή νομικά-γραφειοκρατικά με το σπίτι με τον καλύτερο τρόπο και εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv