Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/10/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μια τάση απομόνωσης αλλά να σας απογοητεύσουν και κάποια θέματα με συμφωνίες ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας θα χειριστείτε θετικά θέματα της καριέρας σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και προσέχετε τις συμφωνίες με φίλους σήμερα αλλά και αποφύγετε να δανείσετε γιατί το πιθανότερο θα είναι να ζημιωθείτε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και μπορεί σήμερα να έχετε κάποιες απογοητεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά ίσως να νιώσετε και αρκετά κουρασμένοι ωστόσο θα χειριστείτε καλά τα οικονομικά σας και τη δημιουργικότητά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και ίσως να καταφέρετε να  πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο μπορεί να νιώσετε και αρκετή ψυχική κούραση μέσα στην καθημερινότητα αλλά θα επιλύσετε θέματα με την οικογένειά σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να προσέξετε έξοδα που θα κάνετε ωστόσο θα χειριστείτε καλά διαφωνίες με συνεργάτες ή άτομα μέσα στην εργασία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και ίσως κάποιοι από εσάς να πάρετε κάποια απογοήτευση  από συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας ή να έχετε εντάσεις με την οικογένειά σας ωστόσο θα καταφέρετε να είστε δημιουργικοί.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και παρόλο που θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στην εργασία σας ίσως να μην έχετε την αναγνώριση που θα θέλατε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο και θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα ωστόσο θα σας προβληματίσουν οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και ίσως να αγχωθείτε για κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε για θέματα σπιτιού ωστόσο θα έχετε κάποια έσοδα ώστε να εξισορροπήσετε την κατάσταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε καλλιτεχνικές εργασίες ή συζητήσεις με το περιβάλλον σας ωστόσο μπορεί να έχετε και κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε οικονομικές συμφωνίες αλλά και εντάσεις ή διαφωνίες που ίσως να έχετε με κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή εμπόδια σε κάποιους στόχους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και να συναντήσετε φίλους ωστόσο ίσως να σας δυσκολέψουν κοινωνικές υποχρεώσεις, επαγγελματικά θέματα αλλά και έξοδα που ίσως να πρέπει να κάνετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.