Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/08/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/08/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/08/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή θα κάνετε κάποιο ταξίδι  που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα αλλά ίσως να καταφέρετε να περάσετε όμορφα και με φίλους.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και κάποια θέματα με φιλικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε επαφές με συνεργάτες ίσως για κάποια οικονομικά θέματα ,θα καταφέρετε να οργανώσετε κάποιους στόχους σας ή να κανονίσετε ένα ταξίδι ωστόσο αποφύγετε την υπεραισιοδοξία σε επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας σήμερα και ίσως καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις  ενώ ίσως να καταφέρετε να έχετε κάποιο θέμα ασάφειας μέσα στην εργασία σας.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και ίσως θελήσετε σήμερα να διασκεδάσετε και ίσως να κάνετε και κάποια δημιουργικά σχέδια ,να φιλοσοφήσετε αλλά να δώσετε και χαρά και ξεκούραση στον εαυτό σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο  και ίσως  να καλέσετε φίλους ή να σκεφτείτε κάποιους στόχους σας για το σπίτι και την οικογένεια ωστόσο σήμερα μην πάρετε αποφάσεις αφού μπορεί να μην γνωρίζετε όλα τα δεδομένα.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να κάποιοι να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιο άτομο κύρους στην εργασία σας για να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι στις επαφές και τις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/08/2022), η Σελήνη και  σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο οίκο και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με νομικά αλλά και οικονομικές αποφάσεις που ίσως να αφορούν οικογενειακά θέματα και δυσκολίες ωστόσο δώστε βάση σε κάθε λεπτομέρεια .

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα πρέπει να δώσετε προσοχή και σήμερα σε σημαντικές αποφάσεις με συνεργάτες αλλά και κάποιες οικονομικές συμφωνίες ωστόσο θα μέσα από έναν καλό προγραμματισμό δεν θα έχετε πρόβλημα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε ωστόσο μπορεί να σας ενοχλήσουν κάποιες συζητήσεις στην εργασία σας που μπορεί να διαισθάνεστε.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και  ίσως  έχετε επαφές με το φιλικό σας περιβάλλον ή με συναδέλφους και θα διασκεδάσετε ωστόσο μην δανείσετε και μην χαλάσετε άσκοπα χρήματα ενώ παρόλο που θα καταφέρετε κάποιους στόχους σας ίσως να πάρετε κάποια απογοήτευση για τα οικονομικά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και προσέχετε συζητήσεις και αποφάσεις στην καριέρα σας σήμερα ώστε να μην εξαπατηθείτε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.