Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/03/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/03/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ίσως και με κάποια οικονομική βοήθεια που θα έχετε θέματα επαγγελματικά που σας προβλημάτισαν τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε εντάσεις στην καριέρα σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και θα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε επαγγελματικά ή νομικά θέματα και κάποιοι ίσως να έχετε μια ξαφνική πρόταση  που θα σας διευκολύνει σε δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να πιεστείτε με νομικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Ταύρο και κάποιοι ίσως να πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να τακτοποιήσετε οφειλές ή οικονομικά ζητήματα ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε μια ξαφνική οικονομική ενίσχυση.Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε κάποια έξοδα και απαιτήσεις από συνεργάτες.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και μπορεί να καταφέρετε να έχετε μια συνεργασία με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια αλλά και την επαφή σας με τους άλλους.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και θα καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα επαγγελματικά ή κάποιες εκκρεμότητες ωστόσο προσέχετε εντάσεις και πιέσεις στην εργασία σας και ίσως κάποια ατυχηματάκια.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες με το εξωτερικό  καλύτερα και κάποιοι ίσως να έχετε μια μυστική βοήθεια από ένα φίλο  που θα διώξει κάποια ψυχολογική πίεση που μπορεί να νιώθετε. Ωστόσο ίσως να δυσκολευτείτε με τα οικονομικά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να διευθετήσετε αρκετά αποτελεσματικά οικονομικές εκκρεμότητες ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κάποια βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας χρώσταγε. Ωστόσο ίσως να έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες που μπορεί να σας πιέζουν και προσπαθήστε να είστε ισορροπημένοι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/03/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική συνεργασία. Ωστόσο κάποιοι άλλοι θα έχετε την βοήθεια ενός προσώπου ώστε να εξομαλύνετε εντάσεις που υπήρξαν στα επαγγελματικά σας αλλά ίσως να μην έχετε και τόσο καλή ψυχολογία.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο  και ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από την εργασία σας στα οικονομικά σας ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε εντάσεις με φίλους και πιέσεις για κάποια συμφωνία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και θα χειριστείτε πιο καλά κάποιες επιδιώξεις σας επαγγελματικές  ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε εντάσεις στην εργασία σας και βίαιες αντιδράσεις με συνεργάτες.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και  θα διαχειριστείτε καλύτερα θέματα οικογενειακά και κάποιες εκκρεμότητες που σας βασανίζουν. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε αρκετά κουρασμένοι ψυχολογικά από μετακινήσεις ,νομικά και γραφειοκρατικά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε αρκετή υποστήριξη σε κάποια θέματα επαγγελματικών στόχων αλλά και βοήθεια από φίλους. Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές οικονομικές με φίλους ή ομάδες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv