Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/01/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (08/01/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/01/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες ενέργειες για να επιλύσετε θέματα καθημερινότητας και να κάνετε επαφές με φίλους ή συνεργάτες για κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ή συμφωνίες.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε αφού μπορεί να νιώθετε κάποια εσωτερική ένταση για επαγγελματικά θέματα ωστόσο κάποια πληροφορία ή κάποια βοήθεια από το περιβάλλον σας να σας βοηθήσει να χειριστείτε καλύτερα θέματα οικονομικά και πιέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα κάνετε κάποιες ενέργειες ώστε να επικοινωνήσετε με φίλους ή να προωθήσετε κάποιους στόχους σας ενώ ίσως να επικοινωνήσετε και με άτομα της οικογένειάς σας που βρίσκονται μακριά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά αλλά και κάποια ένταση που μπορεί να έχετε.Ωστόσο θα μπορέσετε να επιλύσετε θέματα οικονομικά μέσα από τη βοήθεια κοντινών σας ανθρώπων.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό  και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας μέσα από κάποιες συνεργασίες.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά θα έχετε καλή επικοινωνία στην εργασία σας αλλά και θετικά αποτελέσματα σε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τους άλλους σήμερα ή κάποιες συνεργασίες σας που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (08/01/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας αλλά και κάποιες υποχρεώσεις σας ενώ ίσως καταφέρετε να κάνετε συζητήσεις για τακτοποίηση νομικών ή κληρονομικών θεμάτων της οικογένειας που μπορεί να σας πιέζουν.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 5ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες επικοινωνίες για να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο σήμερα και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά που μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις  ωστόσο θα βρείτε τρόπους ώστε να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τα αδέλφια σας ή το κοντινό σας περιβάλλον αλλά θα μπορέσετε να κάνετε και συμφωνίες για οικονομικά θέματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα έξοδα που μπορεί να έχετε για κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο θα έχετε και κάποια οικονομική ενίσχυση από την οικογένειά σας ή κάποιο συνεργάτη σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv