Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/12/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/12/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/12/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και πολλοί θα καταβάλλετε σοβαρές και επίμονες προσπάθειες για να καταφέρετε τα σχέδιά σας ωστόσο αποφύγετε να είστε απόλυτοι με τις διεκδικήσεις σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας σε ένα επαγγελματικό επίπεδο αλλά και πιέσεις σε οικονομικά θέματα και τις συνεργασίες σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να ευνοηθείτε σε νομικά ζητήματα ή και θέματα με το εξωτερικό ή σπουδές ωστόσο θα πρέπει να χειριστείτε με σωστό τρόπο ένα εσωτερικό άγχος αλλά και θέματα οικονομικά που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές ωστόσο δεν θα καταφέρετε επακριβώς τους στόχους σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις συνεργασίες σας σε ένα επαγγελματικό επίπεδο ωστόσο θα επικρατήσουν ανατροπές και μεγάλη ένταση.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να βρείτε τρόπους ώστε να τακτοποιήσετε την καθημερινότητά σας ωστόσο μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές σε οικονομικά ζητήματα τα οποία όμως θα μπορέσετε να χειριστείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και πολλοί θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τη δημιουργικότητά σας αλλά και να βρείτε τρόπους να κάνετε πιο όμορφο το σπίτι σας ωστόσο θα σας προβληματίσουν θέματα οικονομικά που μπορεί να φέρουν ανατροπές στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/12/2021), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και στον 4ο σας οίκο και πολλοί θα ταραχτείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας και ίσως θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ωστόσο θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας και δικούς σας ανθρώπους.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες συμφωνίες ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας ή κάποια ατυχηματάκια. Ωστόσο μπορεί να έχετε σημαντικά έσοδα .

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και ίσως θα πρέπει να χαλάσετε κάποια χρήματα για να περάσετε καλά.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα αλλά και κάποιες δυσλειτουργίες ή ζημιές μέσα στο σπίτι. Ωστόσο θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε αν αποφύγετε το έντονο άγχος.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα και τον 12ο σας οίκο και πολλοί ίσως θελήσετε να απομονωθείτε και να μπορέσετε να διαχειριστείτε στόχους που ίσως έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Πάντως θα έχετε βοήθεια από φίλους που θα σας υποστηρίξουν αλλά και κάποια οικονομική βοήθεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv