Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/11/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/11/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις για οικονομικά θέματα ωστόσο στην πορεία της ημέρας κάποιοι θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις .

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα ίσως φέρει κάποιες συνομιλίες για ανατροπές που μπορεί να συνέβησαν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο θα καταφέρετε κάποιοι από εσάς να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας ίσως και κάποια συνεργασία που την θέλατε αρκετά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και στον 12ο σας οίκο και ίσως η μέρα να ξεκινήσει με κάποιο άγχος ωστόσο στη συνέχεια κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και πολλοί θα μπορέσετε να λύσετε παρεξηγήσεις με φίλους αλλά να έχετε και θετικές εξελίξεις σε κάποια σχέδιά σας παρόλο που θα έχετε κάποιες δυσκολίες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν και σήμερα επαγγελματικά θέματα αλλά ίσως μπορέσετε μέσα από την επικοινωνία να επιλύσετε κάποια θέματα στις συνεργασίες σας ακόμη κι αν αντιμετωπίσετε εντάσεις και αντιρρήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 9ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με κάποια σχέδια σας και ίσως μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητα ωστόσο προσέχετε εντάσεις και συζητήσεις ή κάποια εμπόδια. Στη διάρκεια της ημέρας κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε κάποια οικονομική συμφωνία.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 8ο σας οίκο και ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε κάποιες εντάσεις με τα οικονομικά σας ωστόσο θα μπορέσετε να επιλύσετε κάποια θέματα που θα σας αναστατώσουν αλλά και να βρείτε λύσεις μέσα στην καθημερινότητά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε εντάσεις που έχουν προκύψει σε σχέσεις με τους άλλους αλλά και την οικογένεια σας και κάποιοι μέσα στην διάρκεια της ημέρας ίσως να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 6ο σας οίκο και πολλοί από εσάς θα προσπαθήσετε σήμερα μέσα από κάποιες επικοινωνίες να επιλύσετε εκκρεμότητες αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητα σας. Προσέχετε την υγεία σας και προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε μετά το μεσημέρι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 5ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες με φίλους και συνεργάτες πολλοί θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπία και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν ενέργεια.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 4ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού αλλά και επαγγελματικά που σας έκαναν να αναστατωθείτε. Επίσης και τα οικονομικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο κι ίσως μπορέσετε μέσα από κάποια επικοινωνία να επιλύσετε θέματα με φίλους ή την οικογένεια σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποια νέα που θα σας που θα σας αγχώσουν. Ωστόσο κάποιοι θα καταφέρετε να έχετε εύνοια σε κάποια συνεργασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos