Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/11/2021):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/11/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και παρόλο που ίσως να μην έχετε και τόσο καλή διάθεση σήμερα  θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια προσωπικά σας σχέδια και να επικοινωνήσετε ευνοϊκά με το περιβάλλον σας.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας δημιουργηθεί κάποιο άγχος για οικονομικά ζητήματα ή κάποιες λεπτομέρειες για κάποια έγγραφα αλλά θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας και υποστήριξη από κάποιο ανώτερο ή νομικό πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 8ο σας οίκο και ίσως σας δημιουργηθεί κάποιο άγχος για οικονομικά ζητήματα ή κάποιες λεπτομέρειες για κάποια έγγραφα αλλά θα έχετε βοήθεια από το περιβάλλον σας και υποστήριξη από κάποιο ανώτερο ή νομικό πρόσωπο.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Τοξότη και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να πάρετε κάποια έξτρα χρήματα σήμερα από την εργασία σας…

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο και θα σας ευνοήσει σε θέματα κάποιων στόχων σας με το εξωτερικό, σπουδές αλλά και νομικά θέματα παρόλο που μπορεί να έχετε ανασφάλεια αν θα τα καταφέρετε.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε διάθεση να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε ή να έχετε αμφιβολία για κάποιες αποφάσεις σας θα καταφέρετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά και να έχετε εύνοια σε συνεργασίες ,στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Τοξότη και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να είστε κάπως αφηρημένοι το πρωί ωστόσο θα καταφέρετε μέσα στην ημέρα να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας και να είστε ευρηματικοί και δημιουργικοί.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/11/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και θα προβληματιστείτε με οικονομικά θέματα ή ίσως να έχετε κάποια ανασφάλεια ωστόσο θα έχετε υποστήριξη ίσως και από ένα άτομο της οικογένειάς σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας και ίσως νιώσετε θολωμένοι και κουρασμένοι και ίσως αναποφάσιστοι για κάποια σχέδιά σας ωστόσο θα έχετε εύνοια σε συζητήσεις και συμφωνίες και ευκαιρίες εξέλιξης στους στόχους σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε μεγάλη εσωτερική κούραση  για θέματα σπιτιού ή με την οικογένειά σας ή οικονομικά ωστόσο ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας και από άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας στηρίζουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 11ο σας οίκο και θα αντιμετωπίσετε κάποιες συναντήσεις με φίλους ή φιλικά πρόσωπα  μέσα από την εργασία σας  που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιους στόχους σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και θέματα επαγγελματικά μπορεί να σας απασχολήσουν ωστόσο θα έχετε κάποια υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο που θα σας ικανοποιήσει και θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση μέσα σας για κάποιους στόχους σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv