Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/09/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (07/09/2022):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να έχετε επικοινωνία με φίλους  και να διασκεδάσετε αλλά πολλοί από εσάς ίσως να έχετε νέες γνωριμίες και ευκαιρίες  να καταφέρετε εύκολα και κάποιους στόχους σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα όμως θα έχετε συναισθηματική και οικονομική υποστήριξη από κάποιον φίλο ή συνεργάτη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 9ο και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα σπουδών και εξωτερικού ωστόσο πολλοί από εσάς ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα ή να κάνετε μια συμφωνία ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι για να συναντήσετε φίλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως οικονομικά θέματα με συνεργάτες στην καριέρα σας αλλά και κάποιοι στόχοι σας ωστόσο θα καταφέρετε να τα επιλύσετε και να διαχειριστείτε τα πράγματα με θετικότητα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα θα έχετε σημαντική βοήθεια από φίλους και συνεργάτες ή θα έχετε εύνοια σε νομικά θέματα αλλά και κάποιο ταξίδι.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο  και θα έχετε βοήθεια από φίλους σε κάποια επαγγελματική σας προσπάθεια αλλά ίσως να έχετε σημαντική υποστήριξη από κάποιο άτομο της οικογένειάς σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στη διασκέδαση με φίλους σας και ίσως κάποιοι να κάνετε και μια εκδρομή.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (07/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε προβλήματα με την οικογένειά σας  και τα επαγγελματικά σας ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από έναν εργοδότη ή ένα γονιό σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνία με φίλους ,με αδέλφια και με το κοντινό σας περιβάλλον και θα νιώσετε αρκετή ισορροπία ενώ ίσως να έχετε εύνοια σε κάποια συνεργασία για κάποια επένδυση που ίσως θέλετε να κάνετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και κάποιες υποχρεώσεις σας ωστόσο μπορεί να έχετε κάποια βοήθεια από έναν συνεργάτη σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και με στόχους σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες επικοινωνώντας και διασκεδάζοντας με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον ενώ ίσως να έχετε και κάποια σημαντική στήριξη από κάποιο άτομο.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να σκεφτείτε τους στόχους σας αλλά να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ενώ ίσως να καταφέρετε να κάνετε και έναν καλό οικονομικό προγραμματισμό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.